Rotunjire colţuri.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Rotunjire colţuri.
imi poti da tema prin pm?
Imposibil sa nu mearga.. ( eu pur si simplu am cautat un tabel/div caruia ii pot da proprietati css, din moment ce nu merge trebuie creat unul.. )
Imposibil sa nu mearga.. ( eu pur si simplu am cautat un tabel/div caruia ii pot da proprietati css, din moment ce nu merge trebuie creat unul.. )
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Gata ţi-am dat PM

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Ajutorul nu este permis in privat pe acest forum !
-
- Utilizator înregistrat
Stii sa faci diferenta intre ajutorul din privat si simpla cerere a temei pentru a gasi o solutie PE CARE O VOI POSTA TOT AICI ?dorin scrie:Ajutorul nu este permis in privat pe acest forum !
..fiti macar atenti la discutie cand emiteti avertismente

- Dragosvr92
Daca o vei posta (pe tema) aici atunci de ce ai cerut sa iti fie trimisa printr-un mesaj privat, si nu a fost pusa aici? Rezultatul final va fi pus public oricum.
Vad ce ai incercat sa faci. Ai incercat sa "scapi" de avertisment facand pe desteptul
Vad ce ai incercat sa faci. Ai incercat sa "scapi" de avertisment facand pe desteptul

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
TheKiller scrie:Daca o vei posta (pe tema) aici atunci de ce ai cerut sa iti fie trimisa printr-un mesaj privat, si nu a fost pusa aici? Rezultatul final va fi pus public oricum.
..da, pentru ca m-am gandit ca nu va posta tema aici pentru ca o tema lucrata de el pentru forum.
Si eu inteleg ca "va luati apararea unu altuia" dar eu in a cere ceva ce ar ajuta in privat nu vad un suport, eu i-am cerut lui ceva, nu el mie, intelegi?
Oricum e interesant ca te bagi intr-o discutie care nu te priveste.. si sunt sigur ca am tot dreptul sa comentez o decizie a moderatorului, de care sincer putin imi pasa( rectific, nu-mi pasa ) dar care e deranjanta pentru ca desi noi simpli useri ce ar trebui sa ne vedem de vietile noastre incercam sa oferim suport aici, pentru altii, si ce primim? avertisment pentru nimic.
Probabil ca m-as fi crezut destept cand i-as fi dat cuvantul "suport" in dexonline, adica asa: http://dexonline.ro/definitie/suport
so, think about it.
P.S.: probabil ca voi primi avertisment si pentru off-topic, chiar daca mesajul tau a instigat si a dus la scrierea mesajului meu, nicio problema.. sunt deja resemnat.
P.S.2:
..oho, de ce as incerca sa fac pe desteptul in fata unor oameni ca voi? ( ma abtin de la mai mult, dar mi se face scarba de comportamentul "de sus" pe care il aveti cu utilizatori, si mai mult cu cei care incearca sa ajute ) si in loc sa-mi spui ca incerc sa scap de avertisment te-ai gandi CA EU NU AM OFERIT NICI UN STROP DE SUPORT PRIN MESAGERIA PRIVATA CI PUR SI SIMPLU AM CERUT CEVA CE M-AR FI PUTUT AJUTA IN A OFERI O SOLUTIE PENTRU ACEST POST?Ai incercat sa "scapi" de avertisment facand pe desteptul
P.S.3: deja incep sa inteleg de ce bate vantul pe aici..
~ely.
- dorin
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
Este evident ca aveai nevoie de tema pentru a cauta solutia. Odata tema furnizata pe privat numai tu puteau sa il ajuti, iar ajutorul ar fi fost in privat, asa cum presupun ca s-a si intamplat pentru ca nu ai furnizat public solutia.
Acest mod de lucru nu este conform principiilor comunitatii phpbb.
Pentru limbajul din mesajul anterior ai un avertisment.
Acest mod de lucru nu este conform principiilor comunitatii phpbb.
Pentru limbajul din mesajul anterior ai un avertisment.
-
- Utilizator înregistrat
a, deci o luam cu presupusu'.. am inteles perfect cum sta treaba aici.dorin scrie:iar ajutorul ar fi fost in privat, asa cum presupun ca s-a si intamplat pentru ca nu ai furnizat public solutia.
http://i42.tinypic.com/2exoaok.jpg ( asta daca mai conteaza ca nu am trimis niciun mesaj )
Nu, nu am avut timp sa caut o solutie( nici macar nu am descarcat tema ), dar nu avem de unde stii daca ajutorul meu ar fi fost in privat sau aici pentru ca tu ai presupus deja si am primit avertisment.
Si acum inca unul pentru off-topic, da, la asta ai dreptate, dar sunt deja scarbit de modul in care am primul avertisment incat nici macar nu-mi pasa.
- Dragosvr92
Daca el nu vrea sa isi faca tempa publica, de ce vroiai sa o faci tu publica fara acordul lui?
Nu iau apararea nimanui, doar ca tu esti cel care nu avea dreptate aici. Daca dorin spunea o prostie eram
de partea oricarei persoane care avea dreptate..
Nu are immportanta ca i ai cerut tu ceva, sau vice versa. Nu inteleg ce logica ai tu aici. deci, nu inteleg. o.O
Cum adica nu ma priveste? M-am alaturat subiectului de cand a fost creat, si chiar daca nu ar fi fost asa. Acesta este un forum si orice persoana se poate "alatura" unui topic oricand vrea.
Decizia Moderatorului a fost una corecta.
yeeey.. bate vantul !
Ce-mi place briza aerului
Nu iau apararea nimanui, doar ca tu esti cel care nu avea dreptate aici. Daca dorin spunea o prostie eram
de partea oricarei persoane care avea dreptate..
Nu are immportanta ca i ai cerut tu ceva, sau vice versa. Nu inteleg ce logica ai tu aici. deci, nu inteleg. o.O
Cum adica nu ma priveste? M-am alaturat subiectului de cand a fost creat, si chiar daca nu ar fi fost asa. Acesta este un forum si orice persoana se poate "alatura" unui topic oricand vrea.
Decizia Moderatorului a fost una corecta.
yeeey.. bate vantul !
Ce-mi place briza aerului

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
-
- Utilizator înregistrat
M-am gandit ca aici nu ar fi facut-o publica pentru ca alte zeci de utilizatori ar fi descarcat-o( ai inteles pana aici? )Daca el nu vrea sa isi faca tempa publica, de ce vroiai sa o faci tu publica fara acordul lui?
Decizia moderatorului corecta pentru ce? Nici macar nu stie ce am vorbit noi prin privat, uite presupunem ca eu voiam sa folosesc tema la forumul meu si i-am cerut-o, unde este tot suportul pe care "se presupune ca l-am oferit"? Probabil ca l-a luat vantu' , right?
El presupun ca eu i-am oferit lui LifeStyle suport prin privat, dar pe langa faptul ca presupune( si da avertisment pe presupuneri ) nici macar nu este asa, intelegi tu?
p.s.: bine si apropo, ce limbaj am folosit? m-am abtinut pe cat posibil de la capslock si am folosit italic si underline, unde-i problema? propozitia pe care am scris-o cu capslock? sa stii ca nu am tipat la tine, daca ai crezut asta, imi pare rau (haha, buna gluma,nu-i asa?).