Un forum dedicat receptiei via satelit a programelor tv cu ajutorul receptoarelor dreambox, forum modat si avand ca styl de baza Macinscott 3, sper sa va placa.
http://dreambox-clones.ro
Romanian dreambox info
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Romanian dreambox info
Da' chiar nu ştiu ce părere să am. Mi se pare insipid.
- spany
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 310
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Insipid? in ce sens? tematica forumului sau felul lui de a fi? in fine, nu mai conteaza , fiecare cu opinia lui, buna sau proasta fiecare are dreptul la o , opinie si trebuie sa respectam acest lucru , din pacate am renuntat la platforma phpbb , nu sunt multumit in totalitate si am facut conversia catre smf , conversie ce a reusit 100% , fara nici o problema , singurul lucru pe care a trebuit sa il refac dupa conversie a fost sa redau dreptul de mod moderatorilor si sa fac refresh la unele posturi, in rest, totul este perfect, multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce mau ajutat in constructia unui forum phpbb si a sfaturilor primite , multumesc inca o data tuturor in mod special admin/moderatori pentru sustinerea oferita.
-
- Ext: Nu
Atunci mutam topicul din sectiunea Forumuri pe platforma phpbb.spany scrie:Insipid? in ce sens? tematica forumului sau felul lui de a fi? in fine, nu mai conteaza , fiecare cu opinia lui, buna sau proasta fiecare are dreptul la o , opinie si trebuie sa respectam acest lucru , din pacate am renuntat la platforma phpbb , nu sunt multumit in totalitate si am facut conversia catre smf , conversie ce a reusit 100% , fara nici o problema , singurul lucru pe care a trebuit sa il refac dupa conversie a fost sa redau dreptul de mod moderatorilor si sa fac refresh la unele posturi, in rest, totul este perfect, multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce mau ajutat in constructia unui forum phpbb si a sfaturilor primite , multumesc inca o data tuturor in mod special admin/moderatori pentru sustinerea oferita.
- spany
- Utilizator înregistrat
Nu este inventat de mine cuvantul " platforma " folosit in denumirea de mai sus , un simplu search pe google cu aceasta fraza : platforma phpbb , sau "platforme forum" , ar fi oprit efortul tau de a tasta un reply.Dupa cum stiti multi , PHPBB este un script cu ajutorul caruia va puteti face un forum.Scriptul este gratuit si foarte bun.Multe forumuri folosesc aceasta platforma.
Si ex. ar putea continua...WebDesign pe platforma phpBBx | WTS Media
Platforma WordPress; Platforma Joomla; Platforma phpBB; Platforma IPBoards; Platforma custom; Identitate vizuala. Magazin OnLine. Dezvoltare magazin ...
-
- Ext: Nu
N-ai inteles, am mutat topicul pentru ca sectiunea Forumuri e numai pentru forumuri pe platforma phpBB. Am colorat cu rosu ca sa vezi de ce am mutat.
- spany
- Utilizator înregistrat
Am inteles acum, scuze pentru intrepretarea mea eronata.