Mod download

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
megastar
Utilizator înregistrat

Mod download

Mesaj de megastar »

Am incercat sa caut pe forum dar nu prea stiu cum ar trebui sa sune cautarea asa ca intreb direct: exista vreun mod care sa permita membrilor forumului sa descarce atasamentele doar daca in prealabil au incarcat ceva . As vrea un sistem care sa functioneze cam cum functioneaza scribd, daca ai incarcat ceva, ai o zi intreaga in care sa poti descarca orice.
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Mod download

Mesaj de Dragosvr92 »

Mi se pare aiurea. Nu mi ar place sa mi se impuna sa fac ceva pentru a descarca un mp3 etc.
Vei avea mai multi spammeri pe forum daca adaugi asta. Vor uploada un gunoi de fisier pentru a descarca fisierul dorit, si apoi nu ai sa ii mai vezi :lol:
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

M-am gandit si la asta. Din pacate va trebui sa am grija si sa curat forumul. Oricum, si in acest moment cam asta fac, descarca ce au nevoie si apoi nu prea ii mai vezi ( cursuri pentru facultate). Ma gandeam ca poate din 20 care descarca ceva, unul tot pune un fisier bun.
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dragosvr92 »

Mda, daca ar avea ceva bun de pus, crezi ca ar mai fi pe forumul tau pentru a descarca acel curs?
Ai putea seta niste permisiuni pentru grupul membrilor noi veniti, care sa nu ii lase sa descarce pana ating un anumit numar de mesaje. Dupa ce ating acel numar, v or fi scosi din grup automat si vor fi membri deplini cu dreptul de a descarca fisiere etc.. Dar tot vine chestia cu spamm-ul :D
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”