Salut !!! As vrea sa stiu URGENT si cat de repede se poate, cum pot afla o parola de pe un Forum phpbb3 ??? Am un forum hostat !!! am domaneiu .ro si web hsoting la care am cpanel !!! acuma cateva zile mia sa intamplat ceva si trebuie neaparat sa aflu o parola de la un cont de administrator !!!unde trebe sa intru sa vad parolele de la conturi??? URGENT va rog !!!
Va Multumesc !
Resetare parola administrator
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot sa aflu o Parola
Nici o parola stocata in baza de date phpbb nu poate fi aflata, dar ea poate fi resetata.
O parola de administrator poate fi resetata, exita si un articol pe aceasta tema in catalogul de articole
Resetare Parola administrator.
O parola de administrator poate fi resetata, exita si un articol pe aceasta tema in catalogul de articole
Resetare Parola administrator.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Re: Resetare parola administrator
NUp... nu mati inteles...
( Deci, sa va explic care ste problema am crezut ca daca nu explic am crezut ca va dati seama... of.. uitati: Acuma cateva zile, mam ogat pe contul emu de adminstarotr si mam dus la panoul utlizatorului de pe frum si dupa ma dat la setarile contului si la stil forum am bifat ceva acolo si am dat save !!! si cand am dat sa ma duc la prjima pagina, imi da eroare generala !!! din cauza ca ma setat eu tema aceea ca tema aceea era stricate!! si acuma nu ma pot intoarce la tema la care am avuto ca imi da eroare genearala la tot forumul !! si nuci nu pot sa accesez panoul administratorului !!! si eu am un alt adminsistradtor pe forum la care nui stiu parola si vrea sa intru in baza de date al fourmului meu la conturi sa ii aflu parola pentru a avea acces la panou administratorului pentru ami seta tema la loc!!! (numai asa pot face ar mai fi o soluitie, sa sterg tema dar nu fac asta ca se supara EmY(Steffano) pe mine !!!) mai bine ii aflu parola!! dar nu stiu unde sa aintru in baza de date sa vad toate conturile si parolele lor !!!
(
(
( hadeti va rog eu frumos, ajutati-ma !! VA MULTUMESC! :*

- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Resetare parola administrator
din cauza ca ma setat eu tema aceea ca tema aceea era stricate!!

Ma luat durerea de cap in timp ce incercam sa descifrez spusele tale.

Tu esti proprietarul forumului?
Ai acces FTP etc?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3