Variabila care afiseaza continut in functie de limba .

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Variabila care afiseaza continut in functie de limba .

Mesaj de AlexandruM »

Salutare ! Am cateva idei si doresc sa stiu cum le pot aduce "la viata" , asa ca am o intrebare legata de vraiabilele puse la dispozitie de phpbb3 . La fel cum exista toate acele conditii in care forumul afiseaza continut in functie daca utilizatorul este logat sau nu , sau daca a primit un mesaj nou sau nu ... etc etc .

Ce doresc eu sa fac ? Pe forum am doua limbi , engleza si romana ... iar in functie de acest lucru doresc sa afisez niste div-uri ce au continut de tip text si imagini ... Doar ca am nevoie de o "instructiune" care sa verifice ce limba este selectata si sa afiseze continutul potrivit . Sper ca am fost destul de explicit si ati inteles cam ce doresc sa fac . Problema ar fi daca exista o astfel de variabila/ conditie , ceva gen :

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF ROMANA-->continut<!-- ELSE -->alt continut<!-- ENDIF -->
Sau daca nu , ce solutie imi recomandati ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Nivel php: Mediu

Re: Variabila care afiseaza continut in functie de limba .

Mesaj de bogdan »

AlexandruM
Utilizator înregistrat
Nivel php: Experimentat

Re: Variabila care afiseaza continut in functie de limba .

Mesaj de AlexandruM »

Interesant , multumesc pentru raspuns , am sa vad cum imbin pt. a avea rezultatul dorit .
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”