Metin2Power - The best comunitty
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 305
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Metin2Power - The best comunitty
http://metin2power.net Va asteptam merge:X
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Metin2Power - The best comunitty
L-ai mai postat odata,
viewtopic.php?f=43&t=20092
viewtopic.php?f=43&t=20092
-
- Utilizator înregistrat
Community
Din cate observ eu , asta in cazul in care nu sunt forumuri ascunse vizitatorilor pe forumul tau , nu exista un regulament intern ... insa aici exista unul si ar fi bine sa il citesti . Nu ai voie sa deschizi mai multe topicuri cu aceeasi problema/reclama/etc pt. ca este considerat spam ... si nu te va ajuta cu nimic in promovarea ta ... la fel ca si in celalalt topic , un link ... 3 cuvinte care sincer nu prea au sens ... acel "merge" nu stiu ce reprezinta ... o fi prins forumul picioare , asa ca eu zic sa-l prinzi pana nu fuge ... cat despre sfaturile noastre observ ca dai 2 bani pe ele ... Noi iti spunem ca :
iar tu in continuare folosesti "za" best comunitty ...x6IT32 scrie:Community*, se scrie corect.

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 305
Re: Community
=)) Prafule..._)_ Scriu cm vreau;)AlexandruM scrie:Din cate observ eu , asta in cazul in care nu sunt forumuri ascunse vizitatorilor pe forumul tau , nu exista un regulament intern ... insa aici exista unul si ar fi bine sa il citesti . Nu ai voie sa deschizi mai multe topicuri cu aceeasi problema/reclama/etc pt. ca este considerat spam ... si nu te va ajuta cu nimic in promovarea ta ... la fel ca si in celalalt topic , un link ... 3 cuvinte care sincer nu prea au sens ... acel "merge" nu stiu ce reprezinta ... o fi prins forumul picioare , asa ca eu zic sa-l prinzi pana nu fuge ... cat despre sfaturile noastre observ ca dai 2 bani pe ele ... Noi iti spunem ca :iar tu in continuare folosesti "za" best comunitty ...x6IT32 scrie:Community*, se scrie corect.![]()
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
Prafule? Mai invata limba engleza si apoi vino sa jignesti pe cineva.Gabitsu scrie:=)) Prafule..._)_ Scriu cm vreau;)
-
- Utilizator înregistrat
@x6IT32 el are probleme si cu limba romana . Este pacat cand dai sfaturi si esti luat peste picior , asta tine de bunul simt si de educatia primita .
El a venit aici sa isi faca reclama , sa isi promoveze forumul , iar noi i-am spus unde a grest , pt. ca avand o promovare ca a lui nu poti convinge "publicul" care are totusi pretentii atunci cand se inregistreaza pe un site . In loc sa modifice el prefera sa imi lase "dedicati" , insa toti oamenii ce vor intra , vor citi acest topic si vor vedea toate acestea , oare se vor inregistra pe acel forum stiind ca administratorul sau nu stie sa vorbeasca , iar cand o face are un mod "special" de a se exprima ... vcred ca nu .
El a venit aici sa isi faca reclama , sa isi promoveze forumul , iar noi i-am spus unde a grest , pt. ca avand o promovare ca a lui nu poti convinge "publicul" care are totusi pretentii atunci cand se inregistreaza pe un site . In loc sa modifice el prefera sa imi lase "dedicati" , insa toti oamenii ce vor intra , vor citi acest topic si vor vedea toate acestea , oare se vor inregistra pe acel forum stiind ca administratorul sau nu stie sa vorbeasca , iar cand o face are un mod "special" de a se exprima ... vcred ca nu .
-
Ban 7 zile Gabitsu pt. spam si jigniri.Gabitsu scrie:=)) Prafule..._)_ Scriu cm vreau;)AlexandruM scrie:Din cate observ eu , asta in cazul in care nu sunt forumuri ascunse vizitatorilor pe forumul tau , nu exista un regulament intern ... insa aici exista unul si ar fi bine sa il citesti . Nu ai voie sa deschizi mai multe topicuri cu aceeasi problema/reclama/etc pt. ca este considerat spam ... si nu te va ajuta cu nimic in promovarea ta ... la fel ca si in celalalt topic , un link ... 3 cuvinte care sincer nu prea au sens ... acel "merge" nu stiu ce reprezinta ... o fi prins forumul picioare , asa ca eu zic sa-l prinzi pana nu fuge ... cat despre sfaturile noastre observ ca dai 2 bani pe ele ... Noi iti spunem ca :iar tu in continuare folosesti "za" best comunitty ...x6IT32 scrie:Community*, se scrie corect.![]()
Poate ai timp sa treci pe la scoala sa inveti sa scrii.
- Cătălin
- Versiune: 3.0.10
Nu merge !
Mai bine să fii prost 5 minute dacă pui o intrebare , decât să rămâi prost toată viaţa dacă n-o faci !
ID vechi: >>Catalin
ID vechi: >>Catalin
-
Pai daca nu merge, inchidem topicul, clar.Cătălin scrie:Nu merge !