RoKoC Clan Forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
VafCat
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

RoKoC Clan Forum

Mesaj de VafCat »

Am facut siteul echipei romane de kings of chaos (unu din cele mai populare jocuri online din lume)
site-ul e facut cu frameuri asa ca am scos headerul din forum is lam facut top.html

http://www.rokoc.ateism.ro/forum/

cinde doreste sa joace si el accest joc este bine venit si gasesti pe site informatii.
acum se termina age 3 din joc si incepe age 4 si termin accest joc ca al 4 roman din joc.

Bafta!

[edit="BuGsY"]Am editat mesajul lui VafCat schimbând link-ul către site cu cel către forum.[/edit]
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

BV vafCat... Site-ul e reusit. Pacat ca eu nu joc KoC. Si ideea cu frames e buna... Ocupa mai putin spatiu pe ecran :P.
Cheers.

Pies: am intrat si pe site-ul tau : VafSite.tk si vad ca-ti plac mult frame-urile si arhitectura aia care ai folosit-o si la RoKoC.
VafCat
Utilizator înregistrat

Mesaj de VafCat »

da.. ai dreptrate... eu sterg headerul si il fac separat in alta pagina si il pun in top. si celalalte pagini contine acelasi fisier css de style...
VafCat
Utilizator înregistrat

Mesaj de VafCat »

xXx.. nu permitem reclame acolo... deci bagati nasul prin alta parte si nu aici. :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”