www.forum.woool.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: www.forum.woool.ro
mersi de sfaturi alex am sa tin cont de ele in cat putinta ... eu sper sa nu dau gres

- Wisdom
- Utilizator înregistrat
- Versiune: .11
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Um mic sfat: Nu este tocmai indicat sa ai atatea forumuri la inceput, ia-o mai incetisor. Este destul de urat sa ai forumuri goale, iar vizitatorii nu vor avea o prima impresie tocmai buna.
- Mihai
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Sunt de acord cu tine in aceasta privinta , insa cu timpul forumul va evolua din ce in ce mai mult (asta daca se va ocupa de promovarea lui etc ) . Iar atunci , spre binele utilizatorilor , ar fi ca forumul sa fie foarte bine structurat . Sunt multe persoane care nu-mi impartasesc aceasta idee , insa eu consider ca un forum care dezbate astfel de subiecte trebuie sa fie foarte bine "aerisit" , asta pentru confortul membrului . Unii spun ca este prea mare , ba ca se pierd ... ba alte idei (bineinteles le respect ideea insa nu sunt de acord cu ea ) . Consider ca un forum bine aerisit te ajuta mult mai bine sa gasesti un anumit topic , o anumita problema ... asta daca nu stii ce sa cauti la functia "cautare" (in cazul in care o mai foloseste cinevaWisdom scrie:Um mic sfat: Nu este tocmai indicat sa ai atatea forumuri la inceput, ia-o mai incetisor. Este destul de urat sa ai forumuri goale, iar vizitatorii nu vor avea o prima impresie tocmai buna.

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Mersi AlexandruM de incurajare
din pacate in ultima vreme nu am mai avut timp sa mai lucrez la el ,... plus de asta unde am tinut forumu au dat faliment si nu am putut sa imi restitui datale ... asa ca iarasi a trebuit sa o iau de la capat, drept invatatura de minte acuma imifac back up in caz de ceva probleme in timp sa pot sa recuperez macr ultimele data .... eu o sa incer sa fac o treba buna cat de cat ... problema mea e ca nu prea ma pricep cum sa ii fac reclama
imi dati si voi un sfat pls 
ms anticipat

ms anticipat