paFileDB - sectiune download
- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
paFileDB - sectiune download
salut again dupa ceva timp ...
am si eu o intrebare in legatura cu pafiledb ... vreau sa-l instalez , sa-l integrez in phpbb si stiu ca am si vointa .... da in arhiva nu trebuia sa fie si tutorialu de instalare ? ca nu e .......
am si eu o intrebare in legatura cu pafiledb ... vreau sa-l instalez , sa-l integrez in phpbb si stiu ca am si vointa .... da in arhiva nu trebuia sa fie si tutorialu de instalare ? ca nu e .......
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu te-ai uitat cu atentie.... gasesti informatiile de instalare in directorul \pafiledb\docs
PS. poti sa iei ultima versiune a acestui MOD de aici !
PS. poti sa iei ultima versiune a acestui MOD de aici !
[paFileDB] sectiune download - Probleme
Am downloadat si eu paFileDB, am facut editat si urcat pe net tot ce trebuie dar cand dau pe link`u de dowload apare o pagina goala... nu se incarca nimic, si in panoul administratorului cand incerc sa deschid vr`un meniu de la download imi apare "Hacking attempt"...
Am cautat pe forum vro 20 min si nu prea sa vorbit asa de mult de acest mod (scz daca gresec)
so... any Ideas?
http://mircscripts.lx.ro/forum
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbăte aceaşi problemă.[/edit]
Am cautat pe forum vro 20 min si nu prea sa vorbit asa de mult de acest mod (scz daca gresec)
so... any Ideas?
http://mircscripts.lx.ro/forum
- BuGsY
- Fost coleg
Gthum, fişierele trebuie să aibe atribuţiile 775 iar directorul /pafiledb/uploads/ 777
Cum pot să schimb atribuţiile unui fişier? Articol-ul prezintă comanda CHMOD şi mod-ul în care aceasta poate fi executată.
Cum pot să schimb atribuţiile unui fişier? Articol-ul prezintă comanda CHMOD şi mod-ul în care aceasta poate fi executată.
-
- Nou venit
Problemă legată de download.
Am instalat modul pafiledb0.0.9dmx1.02
Din pacate atunci cand cineva vrea sa descarce un fisier, apare urmatorul mesaj:
Care este problema?
Multumesc anticipat!
Mentionez ca am parcurs cu atentie toti pasii, sunt setate permisiunile la directoare, etc.
Editat de flowers: subiect mutat din forumul Probleme în funcţionare
Din pacate atunci cand cineva vrea sa descarce un fisier, apare urmatorul mesaj:
Si asta se repeta la orice fisier.Nu puteţi descărca acest fişier direct de pe alt site!
Care este problema?
Multumesc anticipat!
Mentionez ca am parcurs cu atentie toti pasii, sunt setate permisiunile la directoare, etc.
Editat de flowers: subiect mutat din forumul Probleme în funcţionare
-
- Nou venit
Multumesc mult! Asta era! Acum functioneaza foarte bine!
O zi buna!
Ar mai fi o problema.
La fisierele de limba romana instalate nu apare intre altele in acp setarea pentru licenta descarcarii, setarea ce presupune aceasta licenta. Am instalat limba engleza din original si acolo arata. Ce e de facut? Ce mai trebuie modificat?
O zi buna!
Ar mai fi o problema.
La fisierele de limba romana instalate nu apare intre altele in acp setarea pentru licenta descarcarii, setarea ce presupune aceasta licenta. Am instalat limba engleza din original si acolo arata. Ce e de facut? Ce mai trebuie modificat?
-
- Nou venit
aceeasi problema
am si eu aceeasi problema: Am downloadat si eu paFileDB, am facut editat si urcat pe net tot ce trebuie dar cand dau pe link`u de dowload apare o pagina goala... nu se incarca nimic, pur si simplu pagina alba fara vreo eroare.
Am incercat ce ai zis mai sus, degeaba! Pls help!
Am incercat ce ai zis mai sus, degeaba! Pls help!
-
- Nou venit
rezolvat
am reusit sa rezolv problema cu pagina goala, gtum cred k te ajuta si pe tine, pune o versiune mai veche de phpbb, yo am pus pe 2.0.6 si a mers perfect!