Ce portal sa folosesc
Ce portal sa folosesc
As vrea sa lucrez la un portal ... adik sa-l modiic pe cel standard... si pun alte informatii pe langa cele existente.
Problema e ca nu stiu ce portal sa folosesc... am vazut destule variante.. am citit si discutii mai vechi despre portaluri... ce imi recomandati?
Problema e ca nu stiu ce portal sa folosesc... am vazut destule variante.. am citit si discutii mai vechi despre portaluri... ce imi recomandati?
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si altele:
- NutPort (discuţii)
- CMS-Bridge for PHP Portals
- DapOrt (discuţii)
- Flexion
- phpBB2 Plus
- Mambo Open Server
- PHPNuke Module: bbtonuke
- PostNuke Modules: phpbb 2 Postnuke, PNphpBB2
- phpBB 2.0.x based Portals[/url]
- BuGsY
- Fost coleg
Mai întâi te întrebăm noi dacă tu ai citit Date necesare într-un mesaj
Spune ce portal foloseşti şi toate celelalte..
Spune ce portal foloseşti şi toate celelalte..
-
- Utilizator înregistrat
Mii de scuze, ieri am avut o zi grea!!!
Imi cer scuze de un milion de ori, am avut o zi oribila ieri si am omis detaliile la care ceream eu lamuriri.
Este vorba de mamboserver, un portal recomandat de comunitatea phpBB, si vreau sa stiu daca pot sa deschid in aceeasi fereastra phpBB-ul fara sa dea mesajele alea cu incercare de hack. Mentionez ca nu am incercat pentru ca am dorit sa cer parerea celor in masura. Daca am postat mesajul intr-o locatie gresita va rog sa-mi raspundeti intr-un mesaj privat si sa stergeti topicul meu, sunteti cei mai in masura sa hotarati si nu ma deranjeaza din doua motive: sunteti o comunitate recunoscuta si soft-ul este gratuit ceea ce inseamna ca nu e nimeni obligat sa ma suporte.
Daca am fost destul de explicit va rog, in masura in care timpul va permite, sa-mi raspundeti la solicitare (daca exista un raspuns).
Multumesc si acceptati miile de scuze inca o data.
Toate bune
Este vorba de mamboserver, un portal recomandat de comunitatea phpBB, si vreau sa stiu daca pot sa deschid in aceeasi fereastra phpBB-ul fara sa dea mesajele alea cu incercare de hack. Mentionez ca nu am incercat pentru ca am dorit sa cer parerea celor in masura. Daca am postat mesajul intr-o locatie gresita va rog sa-mi raspundeti intr-un mesaj privat si sa stergeti topicul meu, sunteti cei mai in masura sa hotarati si nu ma deranjeaza din doua motive: sunteti o comunitate recunoscuta si soft-ul este gratuit ceea ce inseamna ca nu e nimeni obligat sa ma suporte.
Daca am fost destul de explicit va rog, in masura in care timpul va permite, sa-mi raspundeti la solicitare (daca exista un raspuns).
Multumesc si acceptati miile de scuze inca o data.
Toate bune
auziti exista si ceva de la phpbb gen php nuke ?
auziti exista si ceva de la phpbb gen php nuke ?
sau phpbb e doar forum ?
are si gen php nuke ceva?:)
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbăte aceaşi problemă.
Am înţeles de la tine (mesaj privat) că te interesează să încadrezi forumul într-un portal.[/edit]
sau phpbb e doar forum ?
are si gen php nuke ceva?:)
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbăte aceaşi problemă.
Am înţeles de la tine (mesaj privat) că te interesează să încadrezi forumul într-un portal.[/edit]
-
Lista de la phpbb.com cu portaluri a fost mutata in Knowledge Base: Portals for phpBB 2.0.x.