[ CA ] Integrare forum in site

Posibile rezolvări la problemele legate de phpBB publicate in Catalogul cu articole
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Echipa phpBB.ro
Utilizator înregistrat

[ CA ] Integrare forum in site

Mesaj de Echipa phpBB.ro »

Descriere articol: Cum sa introduci un forum intr-un site

Autor: Francisco

knowledge/kb_show.php?id=222
Ultima oară modificat 31-Aug-2015, 13:54:40 de către Francisco, modificat de 5 ori în total.
Motiv: Articol modificat
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: [ CA ] Integrare forum in site

Mesaj de Dragosvr92 »

Cod: Selectaţi tot

<div id="new_header"></div>
     [i]Aici adaugati header-ul site-ului[/i]
Ce i asta ? Folosesti BBCod inloc dee html ? inlocuieste [] cu <> ...
Si nu inteleg ce ar puta face acel cod. Mi se pare o aiureala.
Acele id-uri, new_header, left_bar etc, sunt goale. Nu au aplicat nici CSS, nici javascript, deci, pentru ce sunt?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Am de facut cateva observatii :
1.Cand te referi la integrare forum in site , eu inteleg o integrare completa , adica si "unirea" bazelor de date. Ideea este ca ceea ce doresti tu sa prezinti aici este doar conceptul de design (insa nici acesta nu este deloc ok) .
2. Nu poti modifica design-ul forumului doar prin copierea header-ului si al footer-ului site-ului .
3. Css-ul site-ului trebuie importat in forum , sau rescris in fisierul css al forumului . Pot aparea diferite clase/id-uri indentice , deci trebuie atentie .
4. Daca header-ul sau footer-ul prezinta java etc acestea trebuiesc importate si pe forum .
5. Nu inteleg ce cauta cod bbcode acolo ...
6. Aceasta solutie functioneaza doar pentru maxim 5% din utilizatori ...
7. Vom avea un header cu un design "specific" iar restul forumului va avea alte culori daca nu se face o "reconstructie" a designului forumului ...
8. Plus multe alte aspecte ... (stergerea acelor linii de cod nu este ok ...etc etc)

Apreciez ca incerci sa ajuti si alte persoane prin acest tutorial , insa pentru aceasta "integrare" eu consider ca nu poti genera cod , ci mai bine ai scrie pasii prin care un utilizator ar putea face acest lucru singur (eventual dand exemple) . Cat despre codurile pe care le-ai postat , nu sunt ok , am spus mai sus de ce iar TheKiller a subliniat si el aceasta "problema" .
Francisco
Utilizator înregistrat
Versiune: 1.0.0
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Francisco »

Acele bbcode le-am pus din greseala, acolo explicam ce trebuie facut. Acele descrieri trebuiesc stearse si pus in locul lor codurile specifice. O sa fac un tutorial separat pentru baza de date
Despre mine:
OCUPATII: Liceul, web developer.
Sporturi: Football, volei, baschet si PK
VARSTA: 18
Închis

Înapoi la “Articole şi soluţii”