DreamZone.Ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
DreamZone
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

DreamZone.Ro

Mesaj de DreamZone »

Ce parere aveti de: www.dreamzone.ro/forum ??? Va place? :D

Apropo cautam staff, daca esti interesat intra si tu :) http://dreamzone.ro/forum/viewforum.php?f=89
DreamZone
Utilizator înregistrat

Re: DreamZone.Ro

Mesaj de DreamZone »

O parere? Asteptam si oameni noi in staff-ul DreamZone :)
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

DreamZone scrie:Ce parere aveti de: http://www.dreamzone.ro/forum ??? Va place? :D
Sunt innebunit dupa el :o E cel mai tare forum vazut de mine pana acuma , am spus tare ? Am vrut sa spun misto , cool , bengos , smecher ... Lasand sarcasmul , ce ai vrea tu sa imi placa mie la forumul tau ? Ce parere pot eu sa-mi fac , cand , ca si vizitator nu am acces nicaieri , tot ce imi apare este :
Nu există forumuri.
Sincer sa fiu , niciodata nu mi-au placut si nici nu o sa-mi placa , forumurile ce ascund continutul , si nici ca ma voi inregistra pe astfel de site-uri . (parerea mea personala)
DreamZone
Utilizator înregistrat

Mesaj de DreamZone »

AlexandruM scrie:
DreamZone scrie:Ce parere aveti de: http://www.dreamzone.ro/forum ??? Va place? :D
Sunt innebunit dupa el :o E cel mai tare forum vazut de mine pana acuma , am spus tare ? Am vrut sa spun misto , cool , bengos , smecher ... Lasand sarcasmul , ce ai vrea tu sa imi placa mie la forumul tau ? Ce parere pot eu sa-mi fac , cand , ca si vizitator nu am acces nicaieri , tot ce imi apare este :
Nu există forumuri.
Sincer sa fiu , niciodata nu mi-au placut si nici nu o sa-mi placa , forumurile ce ascund continutul , si nici ca ma voi inregistra pe astfel de site-uri . (parerea mea personala)
Conteaza foarte putin parerea ta :) Toate ascund continutul ;) Pentru ca asa poti face mai multi membrii ;) Asa vizitatorii vin si pleaca :) Si nu ramai cu nimic :) Oricum forumul este unul unic si special din toate punctele mele de vedere ;)
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

DreamZone scrie:Conteaza foarte putin parerea ta :) Toate ascund continutul ;) Pentru ca asa poti face mai multi membrii ;) Asa vizitatorii vin si pleaca :) Si nu ramai cu nimic :)
Tu ai cerut o parere ... acum tu consideri cat de utila iti este . Numai ca , toate site-urile (in general) ascund continutul cand acesta nu este original sau se simt "frustrati" pt. ca alti oameni fara minte le fura continutul . Cat despre ideea ta de a face mai multi membri adoptand aceasta strategie, crede-ma ca este gresita .

Majoritatea oamenilor ce au peste 18-20 de ani , nu cred ,ca atunci cand vor cauta o informatie pe internet si vor da de 2 site-uri , unul ca al tau ,cu continut ascuns si altul caruia ii poate vedea continutul , se va inregistra pe cel cu continutul ascuns cand poate accesa aceeasi informatie in alta parte .

Asta asa ... ca sa sti , insa ascunzand continutul il ascunzi si de motoarele de cautare , deci promovarea va fi aproape 0 . Mai mult , ca sa atragi un utilizator o faci prezentandu-i produsul , nu obligandu-l sa il cumpere . Este ceva de genul :"Tu cumpara acesta cutie , o sa vezi dupa ce o iei ce se afla inauntru" .
DreamZone scrie:Oricum forumul este unul unic si special din toate punctele mele de vedere ;)
Din punctul meu de vedere orice site este special , dar atata timp cat pot vedea acel special .

Poate nu conteaza parerea mea pt. tine , insa daca vrei sa scoti bani din acest site pe viitor ai nevoie de un trafic bun , pe care , cu actuala strategie nu il vei avea niciodata . Eu zic sa te apuci de SEO , de promovare adevarata daca vrei sa iasa treaba buna .

P.S: Uite , ma gandeam cand vei pune publicitate pe forum , cand cineva va intra pe forum si va vedea , pardon , nu va vedea continutul ci doar cateva reclame , ce crezi ? Se va inregistra , sau va pleca ? Mie personal un astfel ed site nu-mi inspira profesionalism si nu asi fi niciodata curios sa vad ce ascunde "inauntrul" sau ;)
DreamZone
Utilizator înregistrat

Mesaj de DreamZone »

Ok :) Alte parerei? :)
sorin
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.8

Mesaj de sorin »

Ce parere pot sa iti ofer cand nu vad de header si footer la forum?
viktorro
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de viktorro »

din moment ce nu se vede decat un ecran gri cu cateva cuvinte colorate, nu pot sa zic decat "urat"
NU INCERCA sa mergi mai repede decat ingerul tau pazitor poate zbura
DreamZone
Utilizator înregistrat

Mesaj de DreamZone »

Poti sa zici "urat" pentru ca nu iti faci cont sa vezi ce are in el ;) Acelasi lucru si pentru Sorin ;) Ca sa vezi cum arata trebuie sa te inregistrezi ;)
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

DreamZone scrie:Poti sa zici "urat" pentru ca nu iti faci cont sa vezi ce are in el ;) Acelasi lucru si pentru Sorin ;) Ca sa vezi cum arata trebuie sa te inregistrezi ;)
Ce strategie ai :lol: Mai bine faci tu categoriile vizibile ... altfel vei ramane cu impresia de "urat". Tu ai venit aici cerand o parere despre forum ... noi ti-am oferit una despre ceea ce vedem , nu suntem obligati sa ne facem cont , iar parerea noastra este parerea noastra , la fel cum a ta este a ta , si o respectam .
Închis

Înapoi la “Forumuri”