Cum pot să scap de aceste 2 mici probleme. Sunt pe un cont de user normal, daca dau pe profilul la admin pot prelua toate permisiunile de la acesta ... http://img204.imageshack.us/img204/2480/12593510.png , trebuiesc sterse cele 2 butoane.
Mulţumesc anticipat!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- viktorro
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: profil
alea doua butoane le au numai administratorii
fa un cont de test, ca utilizator normal, si ai sa vezi ca nu mai ai butoanele alea
verifica ca nu cumva la inregistrare noii utilizatori sa aiba ca grup implicit nou inregistrati
fa un cont de test, ca utilizator normal, si ai sa vezi ca nu mai ai butoanele alea
verifica ca nu cumva la inregistrare noii utilizatori sa aiba ca grup implicit nou inregistrati
NU INCERCA sa mergi mai repede decat ingerul tau pazitor poate zbura
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
viktorro, s a logat cu un cont normal de utilizator, uitate din nou in imagine.
Nu pot sa pricep cum de unii isi adauga grupul administratorilor ca grup implicit pentru membrii nou veniti.
Nu pot sa pricep cum de unii isi adauga grupul administratorilor ca grup implicit pentru membrii nou veniti.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Server: Windows
@TheKiller:
Scuze că pun asemenea întrebări, că vin aici cu asemenea probleme dar am precizat in comm-ul anterior că sunt la început în domeniul ăsta.
Cu timpul am sa invat si eu, si chiar vreau lucrul asta, asta doar daca cineva poate explica cu frumosul anumite lucruri.
Te rog mult daca poti sa imi spui de unde pot scoate acele 2 butoane este ok, nu pot spune sigur ca nu am umblat pe acolo, poate chiar eu am provocat problema dar se şi poate repara.
Scuze că pun asemenea întrebări, că vin aici cu asemenea probleme dar am precizat in comm-ul anterior că sunt la început în domeniul ăsta.
Cu timpul am sa invat si eu, si chiar vreau lucrul asta, asta doar daca cineva poate explica cu frumosul anumite lucruri.
Te rog mult daca poti sa imi spui de unde pot scoate acele 2 butoane este ok, nu pot spune sigur ca nu am umblat pe acolo, poate chiar eu am provocat problema dar se şi poate repara.
- viktorro
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
@thekiller
utilizatorul 1111 din poza respectiva avea ca grup implicit "founder" deci avea dreptul de testare permisiuni si administrare utilizatori
eram convins de treaba asta pentru ca am patit si eu asta cand m-am apucat sa vad ce si cum e cu phpbb
utilizatorul 1111 din poza respectiva avea ca grup implicit "founder" deci avea dreptul de testare permisiuni si administrare utilizatori
eram convins de treaba asta pentru ca am patit si eu asta cand m-am apucat sa vad ce si cum e cu phpbb

NU INCERCA sa mergi mai repede decat ingerul tau pazitor poate zbura
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Server: Windows
@viktorro:
Mulţumesc din nou pentru sfaturile acordate, din greşeala mea erau făcute permisiunile.
Mulţumesc din nou pentru sfaturile acordate, din greşeala mea erau făcute permisiunile.