Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Mia facut un prieten o tema si nu stiu sa ii modific scrisul.. sa fie mai mic.. adik normal. ca asa e prea mare... si el nu mai intra pe mess nu stiu dc ma puteti ajuta. uitat cum arata http://www.cutitarul.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=2940 si vreau sa arete normal multuemsc
VOTEAZA-MA Dati si voi un Click pe link! Va rog frumos. Imi doresc sa castig acel steam!
Dureaza doar 2 secunde. Nu va coasta nimik! VOTEAZA-MA
Aici pe phpbb.ro fontul este : font-size: 1.3em; , iar la tine pe forum este font-size: 1.3em; , deci sunt la fel . Eu nu sesizez nici o diferenta ... (in cazul in care te referi la textul din topice).
uite la clasele mesajelor, undeva exista font-size: valoare; valoare poate fi in em , px , cm , pt . sau cauta o clasa si in stylesheet aduauga .numeClasa{font-size:valoare !important;} valoarea poate fi declarata in diverse marimi, folosesteo pe cea care doresti;