Imi apare Panoul Administratorului functioneaza !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Imi apare Panoul Administratorului functioneaza !
Apare dar dupa ce fac o modificare nu o salveaza si forumul ramane intact!Deci degeaba apare ca nu pot sa fac nimik cu el ! forumul este gazduit la lx.ro! Ce fac? cum il fac sa mearga? Plssss
-
- Nou venit
Panoul Admin.
Imi apare Panoul Admin. , pot sa deschid optiunile , sa le modific dar nu salveaza nici o setare , deci nu pot modifica sau adauga nimik! Ce trebuie sa fac ?De ex. : Config. Gen. >> schimb numele si dau "Trimite" >> se incarca pagina in acelasi loc (ramane panoul in stanga) si nu salveaza setarea.La fel se intampla si daca creez un Forum nou. Ce pot sa fac ?Merci anticipat!
-
- Nou venit
Tot nu merge !
Da, am urcat din nou fisierele pe server si tot nu a mers, Am sters forumul si l-al instalat din nou si tot la fel face . Incearca si tu : opelclub.lx.ro/forum/index.php . >>>User: ***** , Parola: ****** . incearca sa mofici numele sau sa creezi un forum nou. Daca merge ma mut la tine la computer
.
[edit="BuGsY"]Utilizatorul şi-a publicat informaţiile referitoare la autentificarea contului. Regulamentul forumului.[/edit]

[edit="BuGsY"]Utilizatorul şi-a publicat informaţiile referitoare la autentificarea contului. Regulamentul forumului.[/edit]
- BuGsY
- Fost coleg
După cum bine vezi se poate http://opelclub.lx.ro/forum/index.php