Nu pot face upload de poze in album...am setat totul sa accepte nr. infinit si poze de 1024x768...incerc sa uploadez o pozica de 100k (96dpi, 411x394) in albumul personal direct de pa computer si imi da un mesaj de erpare in capul paginii pe mai multe randuri pe care nu am apucat niciodata sa il copiez ca il postam imediat dupa care pagina face un refresh automat apare fara eroare, dar si fara poza...ce se intampla?
Cum rezolv problema?
Mentionez ca am facut install la MJR MOD conform topicului de Instalare noua. Trebuie sa modific vreo proprietate a fisierelor si files-urilor (permisiuni adica)? ca in cazul tutorialelor pe serverele gratuite? Eu am hosting platit si domeniu inregistrat.
Multzam!
Poze
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Trebuie să ai atribuţiile 777 pe directoarele /album_mod/upload/ şi /album_mod/upload/cache/
Cum pot să schimb atribuţiile unui fişier?
Cum pot să schimb atribuţiile unui fişier?
- DANITE
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
thnks bugsy...
daca ai timp...te rog...spune-mi ce alte permisiuni trebuie modificate si la ce anume...ca sa beneficiez de toate oportunitatile MJR MOD... in cazul phpbb-ului normal le-am citit la instalarea acestuia si le stiu dar...MJR MOD are mai multe foldere si files...deci...pe care le modific (doar enumerate pls daca ai timp ca atributiile banuiesc ca le dau aceleasi 777 de folder si 666 de file)
thnks again!
daca ai timp...te rog...spune-mi ce alte permisiuni trebuie modificate si la ce anume...ca sa beneficiez de toate oportunitatile MJR MOD... in cazul phpbb-ului normal le-am citit la instalarea acestuia si le stiu dar...MJR MOD are mai multe foldere si files...deci...pe care le modific (doar enumerate pls daca ai timp ca atributiile banuiesc ca le dau aceleasi 777 de folder si 666 de file)
thnks again!