Eroare in ACP

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
razvik
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare in ACP

Mesaj de razvik »

Salutare. Ieri cand nu aveam ce face si ma mai uitam prin ACP mi-am dat seama ca am o eroare la "Caracteristici forum". Sincer sa fiu n-am mai umblat de mult pe acolo.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 351: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'acp_board' does not have a method 'select_ban_list_check'
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3878)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3878)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3878)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3878)
Cam asta e eroare, e scrisa in header si alte informatii nu mai apar pe pagina.
Ce pot sa fac? Ce trebuie sa modific/sterg/adaug sa fie ok ?

Multumesc pentru timpul acordat.
just me ;)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Eroare in ACP

Mesaj de bogdan »

Pentru primul mesaj; probabil ai instalat Ban List Mod si nu ai modificat corect codul. Mai uita-te o data.

Pentru al doilea: knowledge/kb_show.php?id=142
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”