overall_header.html

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
pCpalex
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

overall_header.html

Mesaj de pCpalex »

overall_header.htmloverall_header.html acesta http://phpbbsocialnetwork.com/ , ma refer la acel menu de sus , si cum "contopesc" menu de sus cu logo-ul . Exact asa : Logo stanga , menu dreapta .
Tin sa precizez ca folosesc subsilver2.

Ms.
pCpalex
Utilizator înregistrat

Re: overall_header.html

Mesaj de pCpalex »

Upp ?
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Ai nevoie de putine cunostinte HTML si CSS . Pentru meniu si logo folosesti div-uri si le pozitionezi/stilizezi cu CSS ...
pCpalex
Utilizator înregistrat

Mesaj de pCpalex »

Tocmai dasta am apelat la voi .. eu am facut ceva , dar nu am reusit.. :|
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

Si acuma ce astepti ? Sa facem noi totul ? Parerea mea este ca ar trebuii sa incepi sa inveti HTML si CSS ... Nimeni nu va sta sa iti faca tie toate modificarile si sa-si piarda timpul pentru asa ceva .

Ideea este ca acolo poti folosi mai multe structuri ... pentru tine , mai ales ca esti la inceput cred ca mai bine s-ar potrivi tabelele . Uite aici mai multe detalii : http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp

Ca o idee sa te ajute poti folosi o structura de genul :

Cod: Selectaţi tot

<table><tr>
            <td>Logoul</td>
            <td>Cod meniu</td>
</tr></table>
Asta te va ajuta la pozitionarea meniului si logo-ului asa cum doresti tu . Ca sa ii dai un aspect mia frumos (adica sa-i dai un aspect pt. ca acum nu are nimic) folosesti CSS si adaugi in codul de mai sus clase sau id-uri pe care le poti folosi in CSS-ul forumului . Exemplu :

<table class="tabel"><tr>
            <td id="logo">Logoul</td>
            <td class="meniu">Cod meniu</td>
</tr></table>
iar in foaia de CSS adaugi ceva de genul :

.meniu{
background-color:#b0c4de;
}
Este doar un exemplu siplu , adaugi ce valori valori vrei si cum vrei sa apara . Uite aici mai multe despre CSS : http://www.w3schools.com/css/default.asp
pCpalex
Utilizator înregistrat

Mesaj de pCpalex »

Am ideea ca ma iei la misto ? Cu tutorialele astea html si css . Map pricep destul de bine , stiu ce vb , dar aveam nevoie de o sursa de insiratie atata tot . Nu inteleg dc mai oferiti suport tehnic , daca se scoala dastea cu "gura mare" care cica te ajuta ... Mai bine nu mai postai , ai postat doar de dragu de a face posturi .

Puteti da T.c
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

pCpalex scrie:Am ideea ca ma iei la misto ? Cu tutorialele astea html si css . Map pricep destul de bine , stiu ce vb , dar aveam nevoie de o sursa de insiratie atata tot .
Te iau la misto ? Cred ca tu o faci ... Daca te pricepi destul de bine nu inteleg de ce ai apelat la noi ... , ceea ce doresti tu sa faci este ceva elementar ... simplu , pentru care nu ai nevoie de cine stie ce cunostinte ...
Tabelul pe care ti l-am dat face ceea ce doresti , pozitioneaza logou-ul in stanga si meniul in dreapta ...
Ce sursa de inspiratie ? E codare pur si simplu , contopesti HTML-ul si CSS-ul dupa bunul plac pana cand ii dai un aspect care te multumeste . Daca ai cunostintele cu care te lauzi , dupa cum ai spus tu , ar trebuii "sa stii" despre ce este vorba .
pCpalex scrie:Nu inteleg dc mai oferiti suport tehnic , daca se scoala dastea cu "gura mare" care cica te ajuta ... Mai bine nu mai postai , ai postat doar de dragu de a face posturi .
Imi place atitudinea ta de copil frustrat , inainte sa-mi spui mie ca ma scol cu "gura mare" , mai bine ai analiza ce am scris mai sus . Ti-am dat un punct de plecare pt. a face ceea ce doresti , dar vad ca tratezi totul cu ignoranta . In plus nici nu ai stiut sa explici corect problema ... nu ai precizat ce ai facut , ce ti-a iesit ... uite ce ai spus :
overall_header.htmloverall_header.html acesta http://phpbbsocialnetwork.com/ , ma refer la acel menu de sus , si cum "contopesc" menu de sus cu logo-ul . Exact asa : Logo stanga , menu dreapta .
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”