Cum am scapat de spammeri

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
spany
Utilizator înregistrat
Versiune: 310
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Cum am scapat de spammeri

Mesaj de spany »

cucuci scrie:Sper ca esti constient ca sunt prea multi utilizatori cu adrese de mail pe gmail (chiar daca e plin de boti). Cel mai eficient (fara sa renunti la utilizatorii de gmail) e varianta de Q&A (sau daca e in romaneste "intrebari si raspunsuri") care e localizat in PA General -> Configurare forum -> Setari impotriva botilor de spam

Am spus mai sus:
captcha cu intrebari si raspunsuri nu functioneaza pe styl-ul meu respectiv " Macinscott 3 " am schimbat acum styl-ul , am pus " subsilver2 " si acest plugin captcha merge , daca ar fi mers si pe " Macinscott 3 " ar fi fost super , nu mai aveam nevoie de moduri ori alte tips&tricks pentru a scapa de spam la greu.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Probabil nu ti-a mers ca nu era stilul actualizat.
spany
Utilizator înregistrat

Mesaj de spany »

Absolut corect, din pacate nu sa mai facut nici o actualizare pentru acest styl , desi era super conceput ( opinia mea ) in principiu merg majoritatea mod-urilor pe el si il poti cosmetiza cum vrei, insa...la capitolul securitate/spam sta mai prost.
PS!

Am trecut la redsilver3 si este OK! acum , desi, imi doresc vechiul styl foarte mult, dar...cam greu cu rezolvarea spamului.
cucuci
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Server: Windows

Mesaj de cucuci »

http://www.phpbb.com/customise/db/mod/antibot_question/
Acest MOD l-ai incercat si nu a mers nici cu el?
Mi se pare ciudat sa nu mearga in nici un fel cu acel style.
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

spany scrie:Absolut corect, din pacate nu sa mai facut nici o actualizare pentru acest style....
Am trecut la redsilver3 si este OK! acum , desi, imi doresc vechiul styl foarte mult, dar...cam greu cu rezolvarea spamului.
Daca doresti vechiul stil , de ce nu il actualizezi tu ? Uite aici cum : knowledge/kb_show.php?id=147
spany
Utilizator înregistrat

Mesaj de spany »

Am incercat dar...nu imi iese , adica, totul este OK! dar ...tot nu merge captcha intrebari-raspunsuri, raman momentan la redsilver 3 pana reusesc sa refac thema initiala , multumesc pentru sfat/ajutor tuturor.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”