...........Af Medaih scrie:Asa am eu pus in index_body la legenda ..
<tr>
<td class="row1 nobold"><div class="blur"><b>{LEGEND}</b></div></td>
</tr>
Poate te ajuta.. il pui dupa "<!-- IF LEGEND -->" .

...........Af Medaih scrie:Asa am eu pus in index_body la legenda ..
<tr>
<td class="row1 nobold"><div class="blur"><b>{LEGEND}</b></div></td>
</tr>
Poate te ajuta.. il pui dupa "<!-- IF LEGEND -->" .
analfabet e tacto care te-a proiectat.. din toti care au raspuns nu au comentat nimic pe cand tu tot ai ceva de comentat...TheKiller scrie:Toata lumea....?
Sunt doua 3 persoane care ti au raspuns la subiect, si nici unul din noi nu a inteles nimic, din ce a spus un analfabet ca tine.
hai sitir. daca nu vrei sa ma ajuti nu mai lasa reply aiurea tata...TheKiller scrie:Da, cei doi nu sunt deranjati de prostia ta, la fel de mult ca mine.
Poate, dar tactu este si mult mai analfabet, pentru ca a produs un exemplar ca tine.
.... yeey.. im amused ! xD
Chiar erau necesare acele "cuvinte" ? Colegul meu este mult mai exigent cand vine vorba de limba romana , si sincer si eu iti recomand sa mai pui mana pe carte . In fine , in loc sa faci astfel de "declaratii" mai bine ai explica concret ce doresti . Si eu am spus mai sus ca nu inteleg ce doresti , si in continuare nu inteleg . De ce ? Pentru ca nu vi cu "dovezi" Da-mi un link cu un forum unde ai vazut asa ceva . Vrei sa fie ca in exemplul dat de Af Medaih sau altfel ? Eu nu inteleg si nu am de unde sa ghicesc ce inseamna pentru tine "ceva de gen" .BaiatBun2012 scrie:analfabet e tacto care te-a proiectat.. din toti care au raspuns nu au comentat nimic pe cand tu tot ai ceva de comentat...
<!-- IF LEGEND --><br /><em><div class="legenda">{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF -->
<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</div></em><!-- ENDIF -->
Cod: Selectaţi tot
.legenda {
text-shadow: #6C6C6C 1px 1px 9px;
}
Este bazata pe subsiler . Am mai vazut tema si pe subsilver e bazata din cate imi aduc aminte.AlexandruM scrie:Pentru acel efect s-a folosit CSS . Nu stiu care este tema ta si pe ce este bazata (adica pe prosilver sau subsilver) asa ca am sa-ti dau sfaturi generale pe care le vei aplica asupra stilului tau .
De exemplu pe prosilver , in template la index_body.html cauti linia :
<!-- IF LEGEND --><br /><em><div class="legenda">{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF -->
si o inlocuiesti cu:
iar in CSS adaugi :Acuma poti personaliza culoarea , grosimea etc din codul CSS dupa bunul plac .Cod: Selectaţi tot
.legenda { text-shadow: #6C6C6C 1px 1px 9px; }
dar nu am asa ceva in index_body.. am tema Scaleo modificata putin...AlexandruM scrie:Pentru acel efect s-a folosit CSS . Nu stiu care este tema ta si pe ce este bazata (adica pe prosilver sau subsilver) asa ca am sa-ti dau sfaturi generale pe care le vei aplica asupra stilului tau .
De exemplu pe prosilver , in template la index_body.html cauti linia :
si o inlocuiesti cu:
iar in CSS adaugi :Acuma poti personaliza culoarea , grosimea etc din codul CSS dupa bunul plac .Cod: Selectaţi tot
.legenda { text-shadow: #6C6C6C 1px 1px 9px; }
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori