Stergere topic de tipul ANUNT

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Inf3rnoo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Stergere topic de tipul ANUNT

Mesaj de Inf3rnoo »

Salut. Nu stiu ce am facut, dar pe forumul meu imi apare in fiecare categorie sus un topic separat gen Anunt cu titlul Regulament! Cand dau pe el, imi apare mesajul "Subiectul specificat nu exista".
Cum il pot edita? Ca daca tot e acolo as pune sa arate regulamentul forumului? Daca nu, cum il pot sterge?
Ekoland
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Stergere topic de tipul ANUNT

Mesaj de Ekoland »

La crearea lui ti-a aparut o eroare de la baza de date Mysql ?? Ai permisiunile facute din phpmyadmin ? Din ce vad unul este setat normal altul sticky .
Inf3rnoo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de Inf3rnoo »

Da. Dupa ce am stat si am scris toate punctele de regulament, cand am dat trimitere, mi-a aparut o eroare!
Nu stiu sa umblu la permisiuni in phpMyAdmin.

Later Edit:
Am reusit sa il sterg din phpMyAdmin. Merci frumos Ekoland!

Later Edit 2
Am incercat sa fac un nou topic, si la trimitere primesc urmatoarea eroare

Cod: Selectaţi tot

SQL ERROR [ mysql4 ]

Illegal mix of collations for operation ' IN ' [1271]

SQL

SELECT word_id, word_text FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('moneybookers', 'urmăreşte', 'ofere', 'cel', 'mai', 'convenabil', 'serviciu', 'plăţi', 'globale', 'internet', 'jos', 'sunt', 'câteva', 'caracteristici', 'fac', 'serviciul', 'nostru', 'uşor', 'folosit', 'odată', 'înregistrat', 'tot', 'aveţi', 'nevoie', 'pentru', 'face', 'este', 'adresă', 'email', 'parolă', 'puteţi', 'trimite', 'bani', 'toată', 'lumea', 'către', 'oricine', 'are', 'chiar', 'dacă', 'destinatarul', 'cont', 'înregistraţi', 'toare', 'cardurile', 'credit', 'debit', 'toate', 'detaliile', 'contului', 'bancar', 'veţi', 'putea', 'folosi', 'peste', '000', 'magazine', 'online', 'aceasta', 'înseamnă', 'trebuie', 'furnizaţi', 'fiecare', 'dată', 'când', 'doriţi', 'cumpăraţi', 'bunuri', 'sau', 'servicii', 'oferă', 'sercivii', 'locale', 'prin', 'cele', 'limbi', 'plăţile', 'din', 'ţări', 'tranzacţiile', 'dvs', 'pot', 'găsite', 'secţiunea', 'istoric', 'poate', 'accesată', 'oricând', 'aceste', 'date', 'exportate', 'într', 'fişier', 'excel', 'copie', 'digitală', 'tranzacţiilor', 'pune', 'dispoziţie', 'adiţionale', 'cum', 'trimitere', 'sms', 'faxuri', 'centru', 'asistenţă', 'reduce', 'emailurile', 'necesare', 'permite', 'departamentului', 'relaţii', 'clienţii', 'răspundă', 'solicitărilor', 'mult', 'multă', 'eficienţă')

BACKTRACE

FILE: [ROOT]/includes/db/mysql.php
LINE: 175
CALL: dbal->sql_error()

FILE: [ROOT]/includes/search/fulltext_native.php
LINE: 1191
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: [ROOT]/includes/functions_posting.php
LINE: 2516
CALL: fulltext_native->index()

FILE: [ROOT]/posting.php
LINE: 1134
CALL: submit_post()
De precizat ca mesajul este publicat, si il pot edita, doar ca imi apare eroarea aia. Se poate face ceva?

Cred ca este din cauza diacriticelor. Cum pot rezolva?
Ekoland
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ekoland »

Creaza un backup inainte sa umbli.Uite am cautat un tutorial urmeazal,si mie mi-a folosit candva. http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=108
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”