Salut,
Am facut un backup la forum azi si l-am pus pe alt forum, cand apas pe butonul restore imi apare aceasta eroare, de ce ?
http://i.imgur.com/WvTUq.png
Eroare restore
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Eroare restore
Backup ul tau este stricat.
Nu cunosc nici o modalitate de al repara. Nu cred ca este posibil. Sper sa ma insel.
Nu cunosc nici o modalitate de al repara. Nu cred ca este posibil. Sper sa ma insel.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Mediu
Datorită mod-urilor instalate presupun ?
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu. Nu are legatura cu modurile. Serverul nu a exportat bine baza de date. Am patit asta o data 
Back up ul este corupt. Foloseste unul mai vechi daca ai. Posibil sa ma insel... Deschide baza de date in notepad si vezi daca contine numai caractere stricate ca cele din imagine..

Back up ul este corupt. Foloseste unul mai vechi daca ai. Posibil sa ma insel... Deschide baza de date in notepad si vezi daca contine numai caractere stricate ca cele din imagine..
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."