da , dar eu vreau ca numai o grupa de utilizatori sa vada anumite forumuri
alta problema inafara de asta : de ce cand am pus modurile nu se intinde fiecare noua facilitate de'a latul paginii ? click aici ca sa vezi la ce ma refer.... le face mici si compacte , nu late !
radu radu scrie:da , dar eu vreau ca numai o grupa de utilizatori sa vada anumite forumuri
nu e nici o problema. organizezi utilizatorii intr-un grup si setezezi drepturi de citire/scriere pe forumul respectiv doar pt. grupul respectiv (asa cum am explicat in mesajul meu anterior)
radu radu scrie:alta problema inafara de asta : de ce cand am pus modurile nu se intinde fiecare noua facilitate de'a latul paginii ? click aici ca sa vezi la ce ma refer.... le face mici si compacte , nu late !
te referi la textul de sub Who is Online ? se pare ca ai adaugat gresit un cod (de la Chat si Last Visit) in fisierele pt. stil. incearca sa refaci modificarile cu mai multa atentie.
ma refer la sub who is online . nu am decat chat MOD , Attach MOD si userii logati azi . le-am reinstalat pe toate si tot nasol a ramas sub who is online