3.0.10 Help Redenumire directorul install

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Cristian21
Nou venit
Versiune: phpbb3
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

3.0.10 Help Redenumire directorul install

Mesaj de Cristian21 »

Salutari phpBB , Am o rugaminte la Dumnevoastra Va rog Mult sa ma Ajutati !

Ce trebue sa fac Ca sa dispara asta ? Si sa-mi apara Categoriile si FOrumurile ?

Şterge, mută sau redenumeşte directorul install înainte de a folosi forumul. Dacă acest director este în continuare prezent, numai Panoul administratorului (PA) va fi accesibil.

Va rog mult ajutati-ma sunt incepator in asa ceva !
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: 3.0.10 Help Redenumire directorul install

Mesaj de AlexandruM »

:shock: :shock: Chiar vorbesti serios ? Aici nu prea tine asa mult de phpbb cat tine de intelegerea unei fraze in limba romana . Ia reciteste ce scrie , si poate , poate iti dai seama . Uite , iti subliniez partea cea mai importanta :
Cristian21 scrie:Şterge, mută sau redenumeşte directorul install înainte de a folosi forumul. Dacă acest director este în continuare prezent, numai Panoul administratorului (PA) va fi accesibil.
O data ce ai urcat fisierele pe server pentru a instala forumul ar trebuii sa stii cum se ajunge la ele . Exact acolo trebuie sa fie si directorul install.
Cristian21
Nou venit
Versiune: phpbb3
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: 3.0.10 Help Redenumire directorul install

Mesaj de Cristian21 »

Scuze de dublu post dat TC .

Am gasit si singur neseara :D Oricum Ms Alexandrule
Închis