forum inaccesibil

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
sorinciprian
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

forum inaccesibil

Mesaj de sorinciprian »

Salut. Am instalat forumul conform instructiunile gasite aici insa intampin o problema. Linkul cu forumul pe care l-am facut public se pare ca la unii nu este functionabil. As dori sa stiu daca am gresit eu ceva la instalare sau e din alte cauze. Forumul poate fi gasit la adresa asta: forum.politicstand.ro . Mentionez ca sunt la incept asa ca nu aruncat cu pietre in mine inca..
sorinciprian
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: forum inaccesibil

Mesaj de sorinciprian »

LATER EDIT: se pare ca merge doar la cei care nu-s pe RDS. Am intrebat si pe cineva din Anglia si Spania merge si merge inclusiv la mine care sunt pe UPC. Aveti idee ce se intampla?
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: forum inaccesibil

Mesaj de Dragosvr92 »

Cum adica nu este functionabil, ce are ?
Nu vad nimic in neregula.

PS: Crezi ca ai putea sa iti iei un minut si sa iti actualizezi profilul cu site ul tau etc? :)

EDIT:
Credeam ca te referi la link ul forumului, gen: http://forum.politicstand.ro/viewforum.php?f=2
Tu te referi la domeniu..... Banuiesc ca abea ai facut conexiunea intre domeniu si locul unde iti gazduiesti forumul.
Trebuie sa astepti 24 sau max 48 de ore pana domeniul tau va fi accesibil de catre toti provideri de internet din lume... (N am explicat prea detaliat.. merge si asa :lol:)
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”