Deschiderea adreselor intr-o fereastra noua
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Deschiderea adreselor intr-o fereastra noua
Nu am instalat Suport Toolkit

Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
.. instaleazal? Trebuie doar sa incarci un folder pe server, si sa te duci la forumul tau. ro/ stk
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- bogdan
Te ajuta Google: http://translate.google.ro/mihaela1 scrie:Da Bogdan, dar nu toata lumea stie engleza. Eu ma numar printre nestiutori.
Pentru eroarea "Could not get style data" vezi http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=131
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
Am instalat Support Toolkit (STK). Am resetat stilurile si am folosit utilitarul de reparatii urgente. Dupa aceste operatiuni am incercat restaurarea copiei de siguranta. Dar nu am reusit. Dupa un minut a aparut o pagina complet alba. Asa ca am reinstalat forumul. La incercarea de restaurare am obtinut aceiasi pagina alba.
Iata ce mi-a spus un amic cu care am vorbit pe messenger:
el: din pacate php-ul are timeout dupa 60 de secunde
el: ceea ce nu e suficient pentru a pune in picioare backup-ul
el: cel mai probabil va trebui sa modifici tu manual max_execution_time din php
el: la ceva de genul 900
el: si dupa ce modifici, trebuie sa restartezi serverul
el: vezi in /etc/httpd/php.ini
el: sau /etc/php.ini , pe acolo
el: set_time_limit se pare ca se numeste variabila care trebuie schimbata
Are dreptate in ceea ce spune? Si daca are, cum procedez? Am acces la root-ul de la serverul linux dar nu stiu decat sa ma uit cu F3 prin fisiere.
Iata ce mi-a spus un amic cu care am vorbit pe messenger:
el: din pacate php-ul are timeout dupa 60 de secunde
el: ceea ce nu e suficient pentru a pune in picioare backup-ul
el: cel mai probabil va trebui sa modifici tu manual max_execution_time din php
el: la ceva de genul 900
el: si dupa ce modifici, trebuie sa restartezi serverul
el: vezi in /etc/httpd/php.ini
el: sau /etc/php.ini , pe acolo
el: set_time_limit se pare ca se numeste variabila care trebuie schimbata
Are dreptate in ceea ce spune? Si daca are, cum procedez? Am acces la root-ul de la serverul linux dar nu stiu decat sa ma uit cu F3 prin fisiere.

Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
- bogdan
Nu era nevoie neaparat de Support Toolkit asa cum este explicat in articol.
Oricum... pagina alba sau max_execution_time nu are legatura cu problema ta (in al doilea caz ai fi primit un mesaj de eroare).
Activeaza Debug si vezi daca mai apar ceva informatii. Asigura-te ca ai urcat pe server toate fisierele (intregi).
Cand ai obtinut pagina alba la restaurare? Daca baza de date este mare, atunci pentru restaurarea acesteia se recomanda folosirea utilitarului BigDump: http://www.ozerov.de/bigdump/usage/
PS. Sper ca nu o sa zici din nou ca nu stii engleza...
Oricum... pagina alba sau max_execution_time nu are legatura cu problema ta (in al doilea caz ai fi primit un mesaj de eroare).
Activeaza Debug si vezi daca mai apar ceva informatii. Asigura-te ca ai urcat pe server toate fisierele (intregi).
Cand ai obtinut pagina alba la restaurare? Daca baza de date este mare, atunci pentru restaurarea acesteia se recomanda folosirea utilitarului BigDump: http://www.ozerov.de/bigdump/usage/
PS. Sper ca nu o sa zici din nou ca nu stii engleza...
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
Am activat. Nu mai apare nimic.bogdan scrie:Activeaza Debug si vezi daca mai apar ceva informatii.
M-am asigurat. Mai mult decat atat, pentru ca am citit aici pe forum un caz asemanator cu al meu si rezolvat cu reinstalarea forumului, asta am facut si eu. Am reinstalat forumulbogdan scrie:Asigura-te ca ai urcat pe server toate fisierele (intregi).

Si pentru ca nici asa nu am reusit restaurarea (intra intr-o pagina alba) am facut o alta baza de date, am instalat un forum nou dar la restaurare am obtinut aceiasi pagina alba.
Da, la restaurare. Ulterior am descoperit cauza. Backup-ul l-am facut in format zip dar nu era acceptat acest format la restaurare.bogdan scrie:Cand ai obtinut pagina alba la restaurare?
Dezarhivat, backup-ul are 3 M. Am folosit BigDump. In prima faza, in folderul Dump am pus backup-ul in format zip. Si dupa ce am asteptat o ora transferul care nu se mai termina, am inchis explorer-ul. Am dezarhivat backup-ul. Transferul s-a facut in 2 minute. Apoi am sters cache-ul dar nu s-a produs nici-o schimbare.bogdan scrie:Daca baza de date este mare, atunci pentru restaurarea acesteia se recomanda folosirea utilitarului BigDump: http://www.ozerov.de/bigdump/usage/
Am incercat sa fac restaurarea din panoul adminului cu fisierul backup dezarhivat. A fost executata cu succes, mesajul a fost ca forumul va reveni la forma de la data la care a fost facut backup-ul dar nu a revenit la forma de atunci.
Date despre forumul vechi: versiune 3.0.10 ; stil subsilver2; moduri instalate statistici pentru 24 de ore si titlul ultimului subiect. La backup am selectat mereu varianta Tot. Mai jos sunt screen shot-uri dupa mesajele date la BigDump si la restaurarea din panoul adminului.
Ba zic. Vrei sa ma trazneasca doamne-doamne daca mint? Si Google traduce mai prost decat minebogdan scrie:PS. Sper ca nu o sa zici din nou ca nu stii engleza...

- bogdan
Trebuia dezarhivat(a).mihaela1 scrie:Am folosit BigDump. In prima faza, in folderul Dump am pus backup-ul in format zip. Si dupa ce am asteptat o ora transferul care nu se mai termina, am inchis explorer-ul.
In ce sens "nu a revenit la forma de atunci"?mihaela1 scrie:Am incercat sa fac restaurarea din panoul adminului cu fisierul backup dezarhivat. A fost executata cu succes, mesajul a fost ca forumul va reveni la forma de la data la care a fost facut backup-ul dar nu a revenit la forma de atunci.
Trebuie restaurata baza de date printr-una din cele 2 metode.
Sa inteleg ca problema a fost rezolvata?
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
BigDump nu stie cum sa restaureze un format

Orice translator traduce gresit. In special atunci cand folosest cuvinte din jargon, care nu au traducere, sau daca au, intreaga traducere devine o incurcarura..
Eu il folosesc cand nu imi vine un cuvant din engleza in minte, sau cand gasesc un cuvant pe care nu il stiu, sau cand trebuie sa traduc ceva din alta limba pe care nu o cunosc...
.zip
. Stie sa restaureze .sql
, sau .gz
. Mai bine foloseai .sql
. Sigur nu a dar o eroare? Acum cateva luni il contactasem pe tipul care a scris scriptul, sugerandui sa adauge formatul zip, dar nu cred ca a facut asta. Vezi sa nu te trazneasca Thor. Mjölnir este destul de puternic !Ba zic. Vrei sa ma trazneasca doamne-doamne daca mint? Si Google traduce mai prost decat mine

Orice translator traduce gresit. In special atunci cand folosest cuvinte din jargon, care nu au traducere, sau daca au, intreaga traducere devine o incurcarura..

Eu il folosesc cand nu imi vine un cuvant din engleza in minte, sau cand gasesc un cuvant pe care nu il stiu, sau cand trebuie sa traduc ceva din alta limba pe care nu o cunosc...

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
Am scris ceva mai sus ca am reinstalat forumul. Restaurarea bazei de date am facut-o prin ambele metode (vezi pozele din mesajul anterior) dar forumul nu revenea la forma de la data cand am facut backup-ul. Aveam un forum nou instalat.bogdan scrie:In ce sens "nu a revenit la forma de atunci"?
Trebuie restaurata baza de date printr-una din cele 2 metode.
Sa inteleg ca problema a fost rezolvata?
Da, am rezolvat problema dupa ce am facut o modificare in fisierul config.php:
in loc de
Cod: Selectaţi tot
$table_prefix = 'forum_';
Cod: Selectaţi tot
$table_prefix = 'phpbb_';
- bogdan
phpbb_ e extensia standard. Poate in timpul procedurii de backup s-a modificat extensia cu toate ca nu prea cred...