Problema Automod si Last topic title

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Problema Automod si Last topic title

Mesaj de 1960 »

w3ballance

Când instalezi AutoMOD, urmând acest tutorial, tot ce apare legat de el în ACP, apare aşa cum ai arătat tu.
Şi categoria şi cele două module, au denumirile astfel.
Pur şi simplu, click pe numele ACP_CAT_MODS, şi schimbi denumirea în AUTOMOD.
Nu uita să salvezi modificarea, apăsând pe Trimite (Submit).
Identic se schimbă şi denumirile celor două module:
ACP_AUTOMODMOD => AutoMOD
ACP_AUTOMOD_CONFIG => AutoMOD config
Salvează de fiecare dată modificările => Trimite

Ar mai fi problema afişării numelui la descriere => { ACP_MODS }
Imagine
Probabil acolo se schimbă dacă se pun fişierele de limba română pentru AutoMOD, sau, cum ?
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
w3ballance
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de w3ballance »

Am dezinstalat modul si l-am instalat inapoi... acum imi apare eroare la instalare :

styles/prosilver/template/forumlist_body.html
Cannot locate file

Eu am sters tema prosilver, am alta, avalon.... :-? De ce incearca sa se instaleze acolo ?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Deoarece MOD-urile sunt concepute pentru a fi compatibile 100% cu prosilver sau subsilver2. Pentru alte teme, MOD-ul trebuie adaptat în funcţie de stilul pe care se bazează tema dorită.
AutoMOD instalează MOD-urile pe cele două stiluri implicite, prosilver şi subsilver2. Tu trebuie să aplici modificările de cod necesare pentru prosilver sau subsilver, stilului utilizat de tine, astfel nu va funcţiona.
Vezi pe ce stil se bazează tema pe care o foloseşti apoi aplică modificările necesare.

Nu este recomandat să ştergi stilul prosilver deoarece majoritatea eventualelor probleme apărute pe forum pot fi rezolvate cu ajutorul acestui stil implicit.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
redbull
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de redbull »

w3ballance scrie:Am facut ca in tutorialul ala, doar ca la versiune am lasat ignore. Am facut bine ? Mie in PA acum am ACP_CAT_MODS, nu Automod.... In fine, cred ca e tot-una. Mi-a dat si paranormal un link cu Automod romana, dar acolo am doar doua foldere (acp si mods), ala cum il instalez, sau nu mai e nevoie ? Uof... ma intind atat doar pt ca nu-mi functioneaza last topic title...
Si eu am patit la fel cu acest mod. si am instalat NV advanced last topic titles 1.2.5 http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=544839. si functioneaza perfect. Dar iti recomand sa faci modificarile manual.pentru ca cu automod. pe o tema derivata din subsilver2 da o eroare cum ca nu poate modifica o linie. Dupa ce am facut manual modificarile a mers perfect
HeLLioN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de HeLLioN »

Ivan Petre Paul scrie:Eu am spus ceva:
paranormal scrie:
w3ballance scrie:Bun. Cum fac sa-l pun in romana ?
Descarci fişierele de limba română de la adresa downloads.php?view=detail&df_id=24, deschizi clientul FTP şi încarci fişierele conţinutul arhivei descărcate în rădăcina forumului phpBB.
Asta faci ca să instalezi limba română pentru AutoMOD.
Da-mi voie sa te corectez, cred ca fisierele trebuiesc urcate NU in radacina ci in language/ro/.
Zic asta pentru ca am avut aceeasi problema ... si rezolvarea nu este in a urca fisierele de limba in radacina ci unde am zis mai sus. La mine a mers, si acuma in loc de ACP_CAT_MOD am AutoMOD
Un Nimeni Celebru ...
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”