Sugestie: Concurs forumuri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Sugestie: Concurs forumuri
Propun staff-ului phpBB.ro organizarea unui concurs de forumuri lunar. Cel mai reuşit forum să primească un banner pe forumul phpBB.ro timp de o lună. Dar să fie nişte cerinţe minime... Pentru a se înscrie în concurs, un forum să aibă măcar 10.000 de mesaje şi 1.000 de utilizatori înregistraţi.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Experimentat
Re: Sugestie: Concurs forumuri
Hmm ... la prima vedere pot spune ca este o idee buna , in special pentru cei ce sunt la inceput si doresc sa isi promoveze forumurile . Insa acum vin mai multe intrebari si "probleme" . Unde sa fie pozitionate aceste bannere , care va fi sistemul de votare etc ...
Cat despre cerinte , nu stiu ce sa spun , nu cred ca sunt multe forumuri cu 1000 de membri , care au nevoie de promovare aici . Ma gandesc ca forumurile cu astfel de statistici vor fi numai din domeniul CS , METIN , WOW si alte "chesti dastea" ... astfel noi nu vom da sansa unui forum mai micut ce activeaza intr-un domeniu de interes sa se afirme . Daca stam sa ne gandim , gasim multe lucruri ce ne ridica semne de intrebare , asa ca nu pot sa-mi exprim o parere pana nu sunt toate lucrurile puse la punct .
Ramane sa asteptam o parere din partea administratorilor , pana la urma ei hotarasc ce este mai bun pentru forum .
Cat despre cerinte , nu stiu ce sa spun , nu cred ca sunt multe forumuri cu 1000 de membri , care au nevoie de promovare aici . Ma gandesc ca forumurile cu astfel de statistici vor fi numai din domeniul CS , METIN , WOW si alte "chesti dastea" ... astfel noi nu vom da sansa unui forum mai micut ce activeaza intr-un domeniu de interes sa se afirme . Daca stam sa ne gandim , gasim multe lucruri ce ne ridica semne de intrebare , asa ca nu pot sa-mi exprim o parere pana nu sunt toate lucrurile puse la punct .
Ramane sa asteptam o parere din partea administratorilor , pana la urma ei hotarasc ce este mai bun pentru forum .
- bogdan
- Nivel php: Mediu
Eu as sustine un concurs de creativitate pe categorii de MOD-uri, stiluri, coduri BB, samd si nu pentru site-uri.
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Experimentat
Ideea ta este mult mai buna , insa principala mea intrebare este : Vor fi mai multe concursuri (fiecare apartinand unei categorii diferite) in fiecare luna ? Sau in fiecare luna va fi un singur concurs dar dintr-o categorie diferita ?bogdan scrie:Eu as sustine un concurs de creativitate pe categorii de MOD-uri, stiluri, coduri BB, samd si nu pentru site-uri.

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
à la phpbbhacks.com...Sylver Cheetah 53 scrie:Propun staff-ului phpBB.ro organizarea unui concurs de forumuri lunar. Cel mai reuşit forum să primească un banner pe forumul phpBB.ro timp de o lună. Dar să fie nişte cerinţe minime... Pentru a se înscrie în concurs, un forum să aibă măcar 10.000 de mesaje şi 1.000 de utilizatori înregistraţi.
Au mai fost concursuri aici la phpbb.ro in decursul timpului, vedeti in arhiva.