Problema butoane!

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
DuDu20
Nou venit
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema butoane!

Mesaj de DuDu20 »

Salut, miam instalat phpbb in romana, si am adaugat si butoanele, dar problema este ca nu imi apar toate butoanele, si nustiu ce sa intamplat, ca eu fondator nu ma lasa sa dau modifica la cineva doar mie imi apare, si nu imi apare optiunea delete adica x-ul ala, si nu imi apar mai multe butoane nustiu dc, va rog ajutatima!
andrewbst
Utilizator înregistrat

Re: Problema butoane!

Mesaj de andrewbst »

auzi chiar crezi ca ghicim din zbor ce tema folosesti sau makr un link de la site!! Asta e de la tema incearca sa instalezi fisierele de limba romana sau ce ai uh pe tema ta
bogdan
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Pachetul de limba romana include doar butoanele pentru stilurile standard: prosilver si subsilver2. Daca folosesti un alt stil trebuie sa cauti/creezi tu butoanele pentru limba romana.

Butonul de Delete/Sterge este controlat de permisiunile forumului. Citeste: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=143
DuDu20
Nou venit

Mesaj de DuDu20 »

poi faza e alta, ca mie nu imi apare butonul de stergere, dar il am in filezila, ciudat
bogdan

Mesaj de bogdan »

Ce legatura are butonul Delete cu Filezilla?!? Nici tu nu stii (despre) ce vorbesti.
DuDu20
Nou venit

Mesaj de DuDu20 »

poi nu e el bagat in imageset?
bogdan

Mesaj de bogdan »

Nici nu stii sa te exprimi. Tu vrei sa zici ca ai imaginea pe server dar nu o arata in forum.

Ti-am spus sa-ti verifici permisiunile pe forum. Nu ai raspuns. Nici nu ai furnizat adresa forumului sa vedem despre ce-i vorba.
DuDu20
Nou venit

Mesaj de DuDu20 »

am verificat permisiunile si e totul in regula, forumul e http://www.hardroleplayromania.ro/forum
Si este foarte ciudat pentru ca, nu ma lasa sa modific mesajul unui membru, si am verificat si permisiunile, totul e bine! Dar ce pot face cu linkul forumului, ca dupa fiecare refresh trebe sa ma loghez, apare acest cod cand sunt logat, iar codul se schimba tot timpul: sid=8f34e99b165f83daba724be97d3fb9d5
bogdan

Mesaj de bogdan »

DuDu20 scrie:am verificat permisiunile si e totul in regula, forumul e http://www.hardroleplayromania.ro/forum
Si este foarte ciudat pentru ca, nu ma lasa sa modific mesajul unui membru, si am verificat si permisiunile, totul e bine!
Tu, ca si administrator, ar trebui sa poti modifica orice mesaj. Problema e ca nu stii sa te exprimi si nici nu stii ce sa faci. De aceea e important sa urmezi intocmai ce ti se recomanda.
DuDu20 scrie:Dar ce pot face cu linkul forumului, ca dupa fiecare refresh trebe sa ma loghez, apare acest cod cand sunt logat, iar codul se schimba tot timpul: sid=8f34e99b165f83daba724be97d3fb9d5
Te rog nu mai amesteca subiectele daca nu vrei sa risti o suspendare. Discuta despre acest subiect aici

Si totusi.... forumul e http://www.hardroleplayromania.ro ? Serios? Acela e bazat pe MyBB si nu pe phpBB! Aici se ofera doar suport phpBB!
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10

Mesaj de Dragosvr92 »

bogdan scrie: Si totusi.... forumul e http://www.hardroleplayromania.ro ? Serios? Acela e bazat pe MyBB si nu pe phpBB! Aici se ofera doar suport phpBB!
I think i feel like smashing my head on a wall.......
Vezi de ce spuneam sa faci campul pentru website obligatoriu !
Daca punea forumul acolo, stiai ce versiune foloseste, fara as te mai obosesti sa raspunzi de atatea ori .... :P
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”