Vreau să fac în aşa fel încît parolele să se salveze în text curat în baza de date. Poate o să spuneţi că nu e bine pt. că hackerii ar putea vedea parolele, dar îmi asum riscul.

Mulţam.
Îţi dau un sfat, schimbă la status în neexperimentat la cunoştinţe phpbb.Sylver Cheetah 53 scrie:Impertinent? Eu?![]()
Nu contează pentru ce am nevoie. Să zicem că cineva îşi uită parola şi are nevoie ca eu să i-o reamintesc. Ca admin e normal să ştiu tot ce mişcă
Tu mă trimiţi pe mine la şcoală?Hahaha.
Permite-mi să rîd din nou: Hahaha!
Nu e necesar să mă înveţi tu (un golănaş) limba română. Mai ales cînd scrii limbă romînă. Familia cuvîntului român se scrie întotdeauna cu â din a.
"Prietene", ne despart vreo 3 saci de cărţi.
Jucător de "Metin". Ce să-i ceri?!
Daca te uiti bine pe forumul meu , o sa vezi ca eu doar ADMINISTREZ si nu joc metin , dupa cum ai vazut si la profil la camp scrie Metin2 Status : Nu joc , forumul este facut pentru suport exact cum este si acesta , exact cum a spus si MihaixD , exista 2 metode de a afla parola/datele de acces.Sylver Cheetah 53 scrie:Impertinent? Eu?![]()
Nu contează pentru ce am nevoie. Să zicem că cineva îşi uită parola şi are nevoie ca eu să i-o reamintesc. Ca admin e normal să ştiu tot ce mişcă
Tu mă trimiţi pe mine la şcoală?Hahaha.
Permite-mi să rîd din nou: Hahaha!
Nu e necesar să mă înveţi tu (un golănaş) limba română. Mai ales cînd scrii limbă romînă. Familia cuvîntului român se scrie întotdeauna cu â din a.
"Prietene", ne despart vreo 3 saci de cărţi.
Jucător de "Metin". Ce să-i ceri?!
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 15 vizitatori