Cruzii.Com

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
Xpre
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Cruzii.Com

Mesaj de Xpre »

Buna ziua!
Nume: Cruzii.Com
Fondator: Xpre
Categorie: Forum , Counter-Strike
Data înfinţării: 5.09.2012
Descriere: Un site de Counter-Strike , phpbb , Resurse CS , WebDesign
Site Forum: http://cruzii.com/forum/

Comanda WebDesign Personalizat: http://cruzii.com

Va asteptam pe toti !
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Server: UNIX/Linux

Re: Cruzii.Com

Mesaj de AlexandruM »

Voi chiar vorbiti serios ? :shock: Va ocupati de webdesign ? Eu zic mai intai sa va faceti un banner "frumos" voua , nu unul taiat cu drujba ca cel din prezent . Ce pretentii sa am eu ca si client , cand vad bannerul vostru ? Acum pe serios ...
Inca o intrebare , destul de fireasca din pucntul meu de vedere , toate acele 4 link-uri spre inregistrare , ar trebuii sa ma convinga sa o fac ? (sa ma inregistrez ?) Cred ca este mai mult decat suficient una singura ... daca cineva doreste sa faca parte din comunitate , va da click pe un singur link , nu pe 4 ...
Continutul conteaza foarte mult , insa observ ca aveti categorii si forumuri ce promoveaza pirateria , ei bine phpbb.ro nu o promoveaza ...;)
MihaixD
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de MihaixD »

AlexandruM scrie:Voi chiar vorbiti serios ? :shock: Va ocupati de webdesign ? Eu zic mai intai sa va faceti un banner "frumos" voua , nu unul taiat cu drujba ca cel din prezent . Ce pretentii sa am eu ca si client , cand vad bannerul vostru ? Acum pe serios ...
Inca o intrebare , destul de fireasca din pucntul meu de vedere , toate acele 4 link-uri spre inregistrare , ar trebuii sa ma convinga sa o fac ? (sa ma inregistrez ?) Cred ca este mai mult decat suficient una singura ... daca cineva doreste sa faca parte din comunitate , va da click pe un singur link , nu pe 4 ...
Continutul conteaza foarte mult , insa observ ca aveti categorii si forumuri ce promoveaza pirateria , ei bine phpbb.ro nu o promoveaza ...;)
Sunt de acord cu tine aproape în totalitate, sunt chiar 5 link-uri, nu 4. :lol:
Scrie corect. Nu-mi pierd vremea descifrând hieroglifele scrise de tine.
Xpre
Utilizator înregistrat

Mesaj de Xpre »

Nu imi dau seama cu ce va deranja pe voi acele link-uri. Am lasat doar 1 atat restul le.am scos. Am bagat 5 pentru ca nu stiam ce sa bag acolo, dar acuma am bagat. Sper sa va placa acuma.
AlexandruM
Utilizator înregistrat

Mesaj de AlexandruM »

Xpre scrie:Nu imi dau seama cu ce va deranja pe voi acele link-uri. Am lasat doar 1 atat restul le.am scos. Am bagat 5 pentru ca nu stiam ce sa bag acolo, dar acuma am bagat. Sper sa va placa acuma.
Nu neaparat ca ne deranjeaza , dar este mult mai bine cum arata acum . (Si nu uita , atrage vizitatorul prin continut , nu prin "trucuri" , de exemplu multe link-uri , categorii inchise vizitatorilor etc ) Observ ca ati schimbat si logo-ul , insa aveti 2 (doua) , unul pe acel index si altul pe forum . Cred ca scopul vostru , este sa dovediti ca sunteti o comunitate de incredere , serioasa , si bineinteles trebuie sa va promovati acele servicii de webdesign . Crede-ma ca in acest mod , nu o poti face , pentru un eventual client orice lucru de acest gen este o dovada despre profesionalismul vostru . Modul in care arata un site, limba folosita pe acesta , toate aceste detali , totul conteaza . Sper sa gasesti aceste sfaturi utile , si iti doresc bafta pe viitor ;)
Xpre
Utilizator înregistrat

Mesaj de Xpre »

Multumesc pentru sfat. Am schimbat si bannerul de la index.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”