Cum obţin rangul "Autor MODuri"

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Cum obţin rangul "Autor MODuri"

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

Sînt autor de MOD-uri şi vreau să-mi fie recunoscută munca. Am cîştigat şi un premiu de la phpbbhacks.com.
MOD-urile mele: http://www.phpbbhacks.com/searchresults ... eetah%2053
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Mediu

Re: Cum obţin rangul "Autor MODuri"

Mesaj de Dragosvr92 »

Sa ti se recunoasca munca ? Nu stiu daca ar trebui sa mi se para ok sau nu mandria pe care o ai fata de tine.
Parca ai fi un copilas care se bucura ca in sfarsit a reusit sa faca la olita si vrea ca toti sa ii dea atentie si sa il felicite pentru asta :lol:

MODurile tale sunt simple tutoriale html, css, js, luate de pe net si adaptate pentru phpbb 2.0. Nu sunt sigur daca ar mai trebui luate in considerare, avand in vedere ca nu se mai ofera suport pentru 2.0 de multi ani.

Oh, si sincer, n am nici o problema daca esti adaugat in grup, atata timp cat nu vei fi adaugat in forumul echipei. PS: Puteai face cererea asta intr un MP.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat

Nu vreau să mai intru în polemică cu o jigodie ca tine. Nu meriţi atenţia mea. ;)
Mîndru că sînt ateu!
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Mda ... sa fie foarte clar , nu tin partea nimanui , aceasta este doar opinia mea . Dupa cum a spus si TheKiller , MOD-urile facute de tine pana in acest moment sunt pentru versiunea 2.0 , o versiune ce nu se mai foloseste in prezent . Toate aceste MOD-uri sunt foarte simple in comparatie cu cele din prezent , care "functioneaza" dupa un alt sistem .
Urmarind activitatea ta din ultimele zile , am observat ca esti "in urma" cu noua structura si noile optiuni din phpbb 3 , insa in profil afirmi ca nivelul tau de cunostinte phpbb este experimentat . Sincer sa fiu , nu stiu pe ce iti bazezi aceasta afirmatie ...
Motivul pentru care am raspuns in acest topic este ca acum 5 minute am citit mesajele din acest subiect : viewtopic.php?f=47&t=21100 . Sincer sa fiu , nu te credeam asa , si dupa cum am spus si acolo "esti dependent de recunoastere" . Nu stiu cu ce te incalzeste ca ai un rang sau nu , munca depusa pentru ceva si satisfactia ca ai reusit , cred ca sunt cele mai bune premii . Inca o data spun , nu credeam ca esti asa , si nu credeam ca poti reactiona in acest fel , chiar si ultima replica de aici ... nu cred ca iti face cinste .
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat

Cer scuze tuturor utilizatorilor phpBB.ro, dar am fost provocat! :cry:
Mîndru că sînt ateu!
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

In fiecare zi traim momente si momente , situatii si situatii , viata astfel ne pregateste pentru ce va urma . Sylver Cheetah 53 , ai spus ca ai fost provocat , insa toate "replicile" au fost scrise de mana ta , si gandite de mintea ta . Nu este o scuza , trebuie sa ne controlam in astfel de situatii , nu stiu din ce cauza s-au produs aceste conflicte intre voi , dar cred ca trebuie sa aveti o discutie , sau in cel mai rau caz sa va ignorati daca chiar nu puteti ajunge macar sa va respectati . Da , am spus sa va respectati , nu va cere nimeni sa va intelegeti , dar totusi fiecare sa isi vada de treaba sa . Este un forum ce ofera suport pentru platforma phpbb , nu un loc unde sa ne certam . Nu stiu ce varste aveti , insa cred ca parintii vostri v-au oferit o educatie buna , iar acest lucru ar trebuii sa se vada .
S-au folosit cuvinte foarte urate , care nu cred ca ne fac cinste , si nici acestui forum . Inteleg ca aveti caractere puternice , insa uneori trebuie sa lasam de la noi , macar in limita bunului simt . Cand suntem sarcastici suntem sarcastici , cand glumim , glumim , dar sa ajungem la aceasta situatie , este mult prea mult . Sper ca intr-un final sa ne calmam si sa fie totul ok .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”