InstalFORUM

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
finger
Nou venit

InstalFORUM

Mesaj de finger »

Salut,

Va prezint www.instalforum.ro - "Forumul celor activeaza in domeniul instalatiilor, constructiilor, amenajarilor interioare si exterioare."

Cum vi se pare ideea?
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Ca idee, interesantă dar are cam multe forumuri pentru început şi are o versiune cam veche.

Adăugat: Să nu mai spunem că nu are limba română standard deşi e textul în limba română-
finger
Nou venit

Mesaj de finger »

Salut,

Versiunea este, intr-adevar 2.0.11 si nu "cam veche". Va fi 2.0.13 asap. Cat despre localizare, am optat pentru engleza din diverse motive. A se vedea si www.xtrempc.ro/forum

Merci pentru feedback.
Ultima oară modificat 04-Mar-2005, 13:58:34 de către finger, modificat de 2 ori în total.
gmzionic
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

Pai si care sunt motivele alea??? Nu conteaza..oricum nu trebuia sa dai exemplu alt forum...a si vezi ca linkul nu functioneaza ca ai pus si punctul tot in link. Cam astea sunt obseravtiile. Cat despre forumul tau, bv ca ai reyusit sa instalezi phpbb si poate aduci si niste modificari ca asa e cam pustiu...Si nu uita cuvantul cheie intr-un forum: PUBLICITATE!!!
finger
Nou venit

Mesaj de finger »

gmzionic scrie:Pai si care sunt motivele alea??? Nu conteaza..oricum nu trebuia sa dai exemplu alt forum...a si vezi ca linkul nu functioneaza ca ai pus si punctul tot in link. Cam astea sunt obseravtiile. Cat despre forumul tau, bv ca ai reyusit sa instalezi phpbb si poate aduci si niste modificari ca asa e cam pustiu...Si nu uita cuvantul cheie intr-un forum: PUBLICITATE!!!
Ai dreptate, se va face si publicitate, mai incolo putin. Cat despre MOD-uri - attachment MOD e prioritar; apropos, a incercat cineva sa-l instaleze prin EasyMOD?
Ai dreptate si cu faptul ca nu trebuia sa dau exemplu alt forum. Ar fi trebuit doar sa afirm ca nu folosesc WinXP sau Office in romana si era de ajuns; prefer engleza ;)
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Apropo...Attachment nu e compatibil easyMOD...sau a aparut versiunea si nu stiu eu.
finger
Nou venit

Mesaj de finger »

Ai citit asta: kb.php?mode=article&k=66 ?
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Si atunci de ce mai intrebi???
finger
Nou venit

Mesaj de finger »

gmzionic scrie:Si atunci de ce mai intrebi???
Pentru ca:
1. era vorba de o versiune mai veche a AttMOD.
2. phpbb.ro este un forum tematic
3. doresc sa am "feedbak practic"

Acum te-ai prins? Esti off-tpoic si perseverezi.
finger
Nou venit

Mesaj de finger »

Am schimbat infatisarea forumului, functionalitatea si continutul. Cum vi se pare?

www.instalforum.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”