Salut. Am fost putin "neinspirat", incepator fiind si am aplicat o thema custom peste phpBB3 - este vorba despre Terayon si care nu are link de abonare la forum sau topic. Din ce am vazut, prosilver are jos langa "return to index" si link-uri de "subscribe to this forum" sau topic. Pot sa fac ceva in acest sens? Precizez ca imediat dupa instalare Terayon, am observat ca nu aveam linkurile pentru editare post (chiar daca aveam dreptul) din pricina lipsei imaginilor (fisierele png) aferente linkurilor. Este posibil sa am de-a face cu aceeasi problema? Si totusi linkul de subscribe este link, si nu se bazeaza doar pe un png.
phpbb3: v. 3.0.11 (ultima pentru ca am instalat recent), nu este update/upgrade/conversie, nu am folosit wizard. Instalarea s-a facut prin dezarhivare si apel index.php, urmand wizard-ul phpBB3.
Nu am aplicat MOD-uri.
Nivelul meu de php este mediu... am aplicatii facute in php.
Multumesc mult pentru orice fel de ajutor!
Link-uri de subscribe in alte theme
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Link-uri de subscribe in alte theme
O soluție simplă ar fi să copiezi linkurile de abonare de la prosilver la terayon!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Link-uri de subscribe in alte theme
Adaugi secventa de cod in fisierul overall_footer.html in zona dorita si cureti cache-ul forumului.
Cod: Selectaţi tot
<!-- IF not S_IS_BOT -->
<!-- IF S_WATCH_FORUM_LINK --><li <!-- IF S_WATCHING_FORUM -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{S_WATCH_FORUM_LINK}" title="{S_WATCH_FORUM_TITLE}">{S_WATCH_FORUM_TITLE}</a></li><!-- ENDIF -->
<!-- IF U_WATCH_TOPIC --><li <!-- IF S_WATCHING_TOPIC -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{U_WATCH_TOPIC}" title="{L_WATCH_TOPIC}">{L_WATCH_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
<!-- IF U_BOOKMARK_TOPIC --><li class="icon-bookmark"><a href="{U_BOOKMARK_TOPIC}" title="{L_BOOKMARK_TOPIC}">{L_BOOKMARK_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
<!-- IF U_BUMP_TOPIC --><li class="icon-bump"><a href="{U_BUMP_TOPIC}" title="{L_BUMP_TOPIC}">{L_BUMP_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->