message_die() was called multiple times. This isn't supposed

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Unique
Utilizator înregistrat

Mesaj de Unique »

Salut,

Ati intilnit vreodata acest mesaj de eroare ?

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

De unde credeti ca ar putea apare ?

Apropos, am facut o gafa de incepator.

Mi-a dat eroarea asta. Si am vrut sa verific de unde a aparut, de la baza de date sau de la structura. Am dat restore prima data la baza de date, mi-a dat o eroare .. nu mai tin minte care ... si apoi am dat resore la structura, dupa care a aparut din nou eroarea asta. Problema mare e ca acum nu mai pot accesa nici panoul de Admin sa pot pune o baza de data mai veche.

Ce sugestii imi puteti da ?

Apropos, unde isi tine baza de data mySql ? Ma bate gindul ca alta data sa salvez in mod fizic si acea baza, pt. a preintimpina astfel de "neputinte". :)

Am uitat sa precizez ca am dat un check si un repair la baza de data direct din Cpanel al hostului unde tin forumul si cu toate ca imi spune de sint OK modulele, eroare de mai sus ramine. Inainte de asta am dat si reindexare, reparare din CP Admin .. dar tot degeaba. Asta pina mi-a venit ideea "geniala" sa fac restructurare de date separat. :(

Dati-mi si mie citeva sfaturi si sugestii pe viitor, sa nu se mai piarda in mod penibil bazele de date, sau sa fac niste copii de salvare automate, la 1 ora de ex, sau la 12 ore. Acum sint in teste cu forumul, dar daca ii dau drumul in mod oficial ... o sa zica lumea ca sintem neseriosi. :)

Merci mult de tot!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: mesaj de eroare

Mesaj de bogdan »

Unique scrie:Ati intilnit vreodata acest mesaj de eroare ?

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

exista 2 cauze posibile:

- directoarele install si contrib sunt inca pe server (trebuie sterse)
- clientul FTP a modificat numele fisierelor din litere mari in litere mici si in acest caz trebuie sa verifici directorul subSilver, fisierele subSilver.css si subSilver.cfg ca sa te asiguri ca au acelasi format al numelui (sa nu ai la un fisier subSilver si la altul SubSilver)
Unique scrie:Mi-a dat eroarea asta. Si am vrut sa verific de unde a aparut, de la baza de date sau de la structura. Am dat restore prima data la baza de date, mi-a dat o eroare .. nu mai tin minte care ... si apoi am dat resore la structura, dupa care a aparut din nou eroarea asta. Problema mare e ca acum nu mai pot accesa nici panoul de Admin sa pot pune o baza de data mai veche.

Ce sugestii imi puteti da ?!
poti sa intri pe forum dar nu mai poti intra in panoul administratorului ? daca ai probleme cu userul de admin, fa-ti altul si ia in considerare articolul Am uitat numele/parola de administrator al forumului !

ai incercat sa faci backup/restaurezi din phpMyAdmin ?
Unique scrie:Apropos, unde isi tine baza de data mySql ? Ma bate gindul ca alta data sa salvez in mod fizic si acea baza, pt. a preintimpina astfel de "neputinte". :)
depinde de sistemul de operare si de versiunea de mySQL. de exemplu pe Windows cu mySQL <4 bazele de date le gasesti in /mysql/data/.

totusi pe viitor sa-ti faci backup la TOATA baza de date sau doar la fisierele forumului si la fisierele forumului ca sa poti reface orice strici.
Unique
Utilizator înregistrat

Mesaj de Unique »

bogdan scrie:
Unique scrie:Ati intilnit vreodata acest mesaj de eroare ?

exista 2 cauze posibile:

- directoarele install si contrib sunt inca pe server (trebuie sterse)
- clientul FTP a modificat numele fisierelor din litere mari in litere mici si in acest caz trebuie sa verifici directorul subSilver, fisierele subSilver.css si subSilver.cfg ca sa te asiguri ca au acelasi format al numelui (sa nu ai la un fisier subSilver si la altul SubSilver)
Nu era de acolo. Pina la urma am sters tot directorul, toate tabelele din pHpBB Admin si am reinstalat softul de forum si apoi am repus baza de date mai veche.
poti sa intri pe forum dar nu mai poti intra in panoul administratorului ? daca ai probleme cu userul de admin, fa-ti altul si ia in considerare articolul Am uitat numele/parola de administrator al forumului !
Nu puteam sa mai accesez panoul de Admin din soft. Nu puteam sa intru nici pe forum, deci nu mai puteam sa fac alt user decit prin spate, din pHpadmin al cPnael al hostului. Am ales pina la urma varianta de reinstalare totala si restore baza mai veche. :(
ai incercat sa faci backup/restaurezi din phpMyAdmin ?
Nu pot sau nu stiu cum sa ii dau comenzi de restore din cPanel. De salvat (export) are o optiune, insa nu si de restore (import), ceea ce e chiar deranjant. :)
Unique scrie:Apropos, unde isi tine baza de data mySql ? Ma bate gindul ca alta data sa salvez in mod fizic si acea baza, pt. a preintimpina astfel de "neputinte". :)
depinde de sistemul de operare si de versiunea de mySQL. de exemplu pe Windows cu mySQL <4 bazele de date le gasesti in /mysql/data/.

totusi pe viitor sa-ti faci backup la TOATA baza de date sau doar la fisierele forumului si la fisierele forumului ca sa poti reface orice strici.
Mda. Nu am acces la fisierele acelea, probabil ca sint tinute undeva "ascuns" la fiecare Host net. Acum fac backup inainte de fiecare schimbare de setari. :)

Exista cumva o forma de salvare de baze de date sau o tinere in paralel a bazelor de date ?

Merci mult ! :)
bogdan

Mesaj de bogdan »

Unique scrie:Exista cumva o forma de salvare de baze de date sau o tinere in paralel a bazelor de date ?
direct din forum sau cum (din CPanel/server) ?
Unique
Utilizator înregistrat

Mesaj de Unique »

bogdan scrie:
Unique scrie:Exista cumva o forma de salvare de baze de date sau o tinere in paralel a bazelor de date ?
direct din forum sau cum (din CPanel/server) ?
De oriunde, numai sa fie facuta automat, nu manual. :) Ma refer la un soft sau script care sa faca asta.

Merci.
bogdan

Mesaj de bogdan »

cred ca te referi la un site gazduit pe un Linux.

- daca e serverul tau cred ca poti seta un Cronjob care sa faca automat un backup la BD.

- daca nu e serverul tau trebuie vazut in fiecare caz in parte pt ca sunt provideri care permit folosirea ac. functionalitati.
Unique
Utilizator înregistrat

salvare baza

Mesaj de Unique »

bogdan scrie:cred ca te referi la un site gazduit pe un Linux.
Da.
- daca e serverul tau cred ca poti seta un Cronjob care sa faca automat un backup la BD.
Deci trebuie facut un script, sau e deja facut de careva si pus pe undeva pe net ? :)
- daca nu e serverul tau trebuie vazut in fiecare caz in parte pt ca sunt provideri care permit folosirea ac. functionalitati.
O sa ma interesez. Multumesc.
bogdan

Re: salvare baza

Mesaj de bogdan »

Unique scrie:
Deci trebuie facut un script, sau e deja facut de careva si pus pe undeva pe net ? :)
How to set a cron job
schefus
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Probleme dupa instalare

Mesaj de schefus »

De mai mult timp am o mare problema.
Am incercat sa instalez forumul atat pe serverul liceului unde sunt webmaster cat si pe alte servere, dar tot timpul apare acelasi mesaj de eroare :
Nu stiu ce sa fac! va rog sa ma ajutatzi. Mci anticipat.

[edit="Dorin"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
gmatei
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de gmatei »

Sal
am si eu nevoie de un mic ajutor

am instalat phpbb pe un server gazduit de cei de la web750.com cu succes pana in momentul cand am dat finish installation moment in care trebuia sa se deschida pagina de start a forumului. numai ca acesta nu s-a deschis iar in schimb imi apare acest mesaj :

ce se intampla?

unde am gresit?
caci am urmat pasii intocmai

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”