Ati intilnit vreodata acest mesaj de eroare ?
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
De unde credeti ca ar putea apare ?
Apropos, am facut o gafa de incepator.
Mi-a dat eroarea asta. Si am vrut sa verific de unde a aparut, de la baza de date sau de la structura. Am dat restore prima data la baza de date, mi-a dat o eroare .. nu mai tin minte care ... si apoi am dat resore la structura, dupa care a aparut din nou eroarea asta. Problema mare e ca acum nu mai pot accesa nici panoul de Admin sa pot pune o baza de data mai veche.
Ce sugestii imi puteti da ?
Apropos, unde isi tine baza de data mySql ? Ma bate gindul ca alta data sa salvez in mod fizic si acea baza, pt. a preintimpina astfel de "neputinte".

Am uitat sa precizez ca am dat un check si un repair la baza de data direct din Cpanel al hostului unde tin forumul si cu toate ca imi spune de sint OK modulele, eroare de mai sus ramine. Inainte de asta am dat si reindexare, reparare din CP Admin .. dar tot degeaba. Asta pina mi-a venit ideea "geniala" sa fac restructurare de date separat.

Dati-mi si mie citeva sfaturi si sugestii pe viitor, sa nu se mai piarda in mod penibil bazele de date, sau sa fac niste copii de salvare automate, la 1 ora de ex, sau la 12 ore. Acum sint in teste cu forumul, dar daca ii dau drumul in mod oficial ... o sa zica lumea ca sintem neseriosi.

Merci mult de tot!