Imaginile SubSilver in limba romana
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Imaginile SubSilver in limba romana
De unde pot fi downloadate?
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Răspunsul la această întrebare este cum a spus si Bogdan, din partea de Download.
În cadrul pachetelor de limbă română există şi o parte cu aceste imagini traduse în limba română cu sau fără diacritice.
În cadrul pachetelor de limbă română există şi o parte cu aceste imagini traduse în limba română cu sau fără diacritice.

-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am si io o intrebare...cu ce modifici imaginile? Am vazut ca's gif.uri, nicidecum *.psd'uri...shi ma intreb retoric "cu ce elimini doar scrisu'"? 
Poate voi primi si raspuns la intrebarea mea retorica...adica e atat de retorica incat...
Nu de alta, da' am si io niste teme "frumoase" pe care le-as traduce, in ciuda faptului ca nu sunt adeptul limbii romane in site-uri/butoane, sunt adeptul forumului
Respect.

Poate voi primi si raspuns la intrebarea mea retorica...adica e atat de retorica incat...

Nu de alta, da' am si io niste teme "frumoase" pe care le-as traduce, in ciuda faptului ca nu sunt adeptul limbii romane in site-uri/butoane, sunt adeptul forumului

Respect.