Etichete de titlu duplicate

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mihaela1
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Etichete de titlu duplicate

Mesaj de mihaela1 »

Initial, cand am lansat forumul, (din nestiinta) am facut o singura categorie de forum cu mai multe subforumuri. Cu patru luni in urma cand TheKiller ( http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=46&t=20390 ) mi-a explicat cum se fac categoriile, am facut modificarea si subforumurile au devenit categorii de forum. Imediat dupa aceasta operatiune Google mi-a scazut rank-ul la forum (de la 2 la 1). Acum am descoperit motivul in pagina Google- Instrumente pentru webmasteri -. Este vorba de 43 de etichete de titlu duplicate despre care Google spune:

Titlul le furnizează utilizatorilor şi motoarelor de căutare informaţii utile privind site-ul dvs. Textul conţinut în etichetele title poate apărea în paginile cu rezultate de căutare şi există şanse mai mari să se facă clic pe textul relevant, descriptiv. Vă recomandăm să analizaţi lista şi să actualizaţi etichetele title ori de câte ori este posibil.

Cum pot sa elimin duplicatele?
Eu am deschis ambele linguri care apar la acelasi subiect si am sters unul din ele. Numai ca am ramas fara subiect si a trebuit sa restaurez forumul dupa copia de siguranta.

Imagine
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
bogdan
AdministratorAdministrator
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Etichete de titlu duplicate

Mesaj de bogdan »

Adica ambele link-uri sunt functionale?
mihaela1
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de mihaela1 »

Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
bogdan
AdministratorAdministrator
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

mihaela1 scrie:Si daca sterg unul din ele dispare subiectul.
Normal. Iata explicatia:
- primul link: e linkul direct la mesaj (primul mesaj din subiect)
- al doilea link: e linkul la subiect ajungand de la mesajul vecin
- al treilea link: e linkul la subiect

Asa si trebuie sa fie.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”