Adresa forumului: www.dreamzone.ro/forum
P.S: Nu pot sa trec la versiunea 3.0.11 deoarece imi da o eroare: [320] index.php Mod not found, sau ceva de genu.
Deci cum pot rezolva aceste probleme?

Mda, vad ca nu merge forumul, o sa vorbesc cu cei de la WebHost, vad ca nu mai merge bine WebHostul. Oricum intrebarea este setata, dar tot se pot inregistra, alte idei?Neculai Anișor scrie:Link forum invalidpoti activa optiunea Q&A pentru inregistrare , pui tu o intrebare de exemplu "Cat fac 2+2?" iar acea persoana trebuie sa puna cuvantul corect adica 4 , aceasta este o metoda.
Ceva de genu' nu ne ajuta. Care e mesajul de eroare?DreamZone scrie:P.S: Nu pot sa trec la versiunea 3.0.11 deoarece imi da o eroare: [320] index.php Mod not found, sau ceva de genu.
Imediat o sa incerc sa fac iar trecerea de la 3.0.10 la 3.0.11 si am sa revin cu un edit sa spun exact problema sau sa revin cu o poza sa vedeti mai concret.bogdan scrie:Citeste http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=192
Ceva de genu' nu ne ajuta. Care e mesajul de eroare?DreamZone scrie:P.S: Nu pot sa trec la versiunea 3.0.11 deoarece imi da o eroare: [320] index.php Mod not found, sau ceva de genu.
Pai cam ce fisiere ar lipsi? Si da-mi un link de download de unde sa le iau.bogdan scrie:E posibil sa-ti lipseasca fisiere de pe server. Copiaza-le din pachetul original.
E o prostie sa limitezi inregistrarea la un domeniu anumit de mesagerie.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 1 vizitator