[edit="BuGsY"]Titlul mesajului din secţiunea Forumuri trebuie să conţină denumirea forumului sau adresa acestuia. Vezi subiectul Înainte de a scrie despre forum...[/edit]
Ultima oară modificat 04-Mar-2005, 09:20:40 de către DANITE, modificat 1 dată în total.
Mooaaa...ce tare...nui nimeni aproape. Da lasa ca poate se populeaza...desi e inca unul din lista lunga de forumuri despre tot si toate...Dar iti doresc succes si sa stii ca-mi place stilul instalat (nu exceleaza in grafica) dar se potriveste si banner-ul...facut de tine banuiesc. si mai MOD-eazal si tu un pic (mai multe MOD-uri - un Categories & Forum Icons eventual, da bine)
sa zic merci...merci!
nu m-am stresat prea tare...inca...in legatura cu populatul...pentru ca mai intai imi astept prietenii pe forum si apoi ma apuc de publicitate...si cum prietenii sunt imprastiati prin toate strainatatzurile o sa mai dureze ceva zile...
cu grafica si MOD-area iar nu m-am stresat...forumul se numea altfel, era gazduit pe server free si ncepuse sa ia amploare, de aia am facut marea investitie de 8 usd-ei pentru .com si am zis ca de se dovedeste intemeiata, umblu si la "finetzuri"
momentan mai mult ma intereseaza lucrul la site (mai precis sectiunea downloads si album) si cu speranta unui server dedicat (toata gasca mea e amatoare de strategii si in ultima vreme si battlenetu' si gamespyu' fac mari figuri)...
oricum...merci de inregistrare si...mai treci...macar pentru un starcraft mic cand va fi gata serveru!
apropo...vezi ca linkul care il dai la sectiunea asta trebuie sa fie spre pagina index a forumului...vad ca tu ai facut un homepage....schimba in primul mesaj apasand "modifica" . Si inca ceva...ce e cu textul "Miorita" care se vede peste prima pagina? Eu am Mozilla, dar nu cred ca e vorba de browser. N-am stat sa-ti vad sursa paginii. Si apropo, am vazut ca ai facut unele modificari la forum la estetica + daNITE MOD 2005 . Da e misto.
link-ul asa am vrut eu sa il pun...un moderator l-a schimbat cum ai zis chiar tu...spre .php ...eu am schimbat la loc (cu modifica - ca sa vezi ca ma duce capul sa fac macar o modificare de post)...mioritza e o simpla marquee de frontpage...se vede in ie perfect...ai o problema cu mozilla daca tu o vezi all over..."cosmetica" am facut-o in vro 15 min...just 4 fun...e relaxanta macromedia...
merci...stiu si eu cateva...
vezi ca am incercat sa iti vad forumul si merge doar indexul html la el
ai probleme cu php-ul la ora asta (9,28)...sper sa se remedieze...eram curios!
ah...si ca sa nu uit...caut colaboratori pentru dezvoltarea forumului ca e pacat de domeniu daca ramanea la lenea mea!