Permisiuni grupuri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Permisiuni grupuri
Salut. Am tot cautat si nu am gasit nimic. Cum pot da unor membrii din acelasi grup permisiuni diferite. De ex: am grupul Owner Server si 3 membrii in grup. Fiecare membru este owner la serverul lui. Cum pot face sa modereze doar acel server? Fara sa aiba acces si pe celelalte? Sper ca ati inteles.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Permisiuni grupuri
Poi, daca ai acest grup ai putea sa ii dai permisiuni pe categoria pe care o vrei gen servere....dar astfel toti vor avea acces si unde nu doresti tu.
Ca sa fie fiecare la locul lui poti sa te duci pe fiecare user din cazul respectiv ....apoi ii setezi permisiunile pe zona care vrei .....ii setezi exact ce vrei sa faca ....si mai poti sa mai umblii si in acp ---forum---forum moderators si de acolo pui un user care vrei
Daca tii neaparat sa aiba si o culoare adica culoarea de la rank atunci te duci frumos editezi permisiunile la grup ca cele de la users si astfel va avea doar culoarea nu si alte permisiuni
Sper ca ai inteles
Ca sa fie fiecare la locul lui poti sa te duci pe fiecare user din cazul respectiv ....apoi ii setezi permisiunile pe zona care vrei .....ii setezi exact ce vrei sa faca ....si mai poti sa mai umblii si in acp ---forum---forum moderators si de acolo pui un user care vrei
Daca tii neaparat sa aiba si o culoare adica culoarea de la rank atunci te duci frumos editezi permisiunile la grup ca cele de la users si astfel va avea doar culoarea nu si alte permisiuni
Sper ca ai inteles
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.11
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Permisiuni grupuri
Stiam ca ii pot da acces pe nume...dar vroiam sa stiu daca pot avea grupuri cu permisiuni diferite...cum am spus mai sus. In fine, multumesc pentru raspuns.