Ajax Chat cu Automod pe eTech
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Ajax Chat cu Automod pe eTech
Salut,
Am un forum phppbb 3.0.10 cu tema eTech.
As vrea sa stiu daca exista vreo sansa sa pun Ajax Chat cu AutoMod pe tema care o folosesc.
link catre forum: www.csforever.ro/forum
multumesc anticipat!
Am un forum phppbb 3.0.10 cu tema eTech.
As vrea sa stiu daca exista vreo sansa sa pun Ajax Chat cu AutoMod pe tema care o folosesc.
link catre forum: www.csforever.ro/forum
multumesc anticipat!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Ajax Chat cu Automod pe eTech
De ce crezi ca nu exista sanse? Ai incercat sa-l instalezi? Daca da, cum ai procedat
Nu uita ca AutoMOD nu face modificarile de cod in alte stiluri decat cele standard: prosilver si subsilver2.
Nu uita ca AutoMOD nu face modificarile de cod in alte stiluri decat cele standard: prosilver si subsilver2.
-
- Utilizator înregistrat
si deci trebuie sa fac modificare doar in tema folosita de mine pentru ca practic, AutoMod imi face treaba pe celelalte fisiere ce trebuiesc modificate, nu?
o sa revin cu un edit sa anunt daca merge:)
o sa revin cu un edit sa anunt daca merge:)
-
- Utilizator înregistrat
Am incercat cu AutoMod, dar imi da cu virgula 
1. http://www.hostingpics.net/viewer.php?i ... 8error.png
2. In cele mai multe fisiere ale temei pe care o folosesc si care trebuiesc modificate, nu gasesc liniile inainte sau dupa care ar trebui adaugate liniile pentru chat.
Bun, cumva cumva reusisem eu sa`l instalez. A aparut pe forum, insa pe moment ce apareau mai multe replici, acestea incepeau sa se extinda peste toata pagina forumului, ca si cand nu era o limita, o margine. Nu stiu cat intelegeti din cele zpuse de mine, dar cert este ca nu am idee din ce cauza facea asa. imi pare rau ca n`am apucat sa fac un print si sa`l postez aici.
Ceva ajutor pls?

1. http://www.hostingpics.net/viewer.php?i ... 8error.png
2. In cele mai multe fisiere ale temei pe care o folosesc si care trebuiesc modificate, nu gasesc liniile inainte sau dupa care ar trebui adaugate liniile pentru chat.
Bun, cumva cumva reusisem eu sa`l instalez. A aparut pe forum, insa pe moment ce apareau mai multe replici, acestea incepeau sa se extinda peste toata pagina forumului, ca si cand nu era o limita, o margine. Nu stiu cat intelegeti din cele zpuse de mine, dar cert este ca nu am idee din ce cauza facea asa. imi pare rau ca n`am apucat sa fac un print si sa`l postez aici.
Ceva ajutor pls?

- bogdan
Cum as proceda eu:
1) as renunta la AutoMOD si instala MOD-urile manual
2) as incerca instalarea MOD-ului de pe mai sus pe un stil standard (prosilver)
3) dupa ce as trece de pasul 2, as incerca modificarile de cod in stilul propriu bazandu-ma pe locatiile aproximative unde s-au efectuat acestea in fisierele stilului standard (daca tot spui ca nu gasesti exact liniile cu pricina)
1) as renunta la AutoMOD si instala MOD-urile manual
2) as incerca instalarea MOD-ului de pe mai sus pe un stil standard (prosilver)
3) dupa ce as trece de pasul 2, as incerca modificarile de cod in stilul propriu bazandu-ma pe locatiile aproximative unde s-au efectuat acestea in fisierele stilului standard (daca tot spui ca nu gasesti exact liniile cu pricina)
-
- Utilizator înregistrat
exact asta am si facut
am instalat MOD`ul pe o tema default, prosilver. Merge "cias!". Dupa asta am incercat sa modific fisierele temei pe care o folosesc exact cum ai si zis, m`am bazat pe locatiile aproximative unde s`au efectuat modificarile in fisierele prosilver. A iesit ce am axplicat mai sus....un chat fara limita
As urca totusi fisierele temei pe un host si daca a`ti putea sa ma ajutati, sa mi le modificati...v`as fi cel mai recunoscator!
am instalat MOD`ul pe o tema default, prosilver. Merge "cias!". Dupa asta am incercat sa modific fisierele temei pe care o folosesc exact cum ai si zis, m`am bazat pe locatiile aproximative unde s`au efectuat modificarile in fisierele prosilver. A iesit ce am axplicat mai sus....un chat fara limita

As urca totusi fisierele temei pe un host si daca a`ti putea sa ma ajutati, sa mi le modificati...v`as fi cel mai recunoscator!
- bogdan
Noi nu facem modificari ci doar recomandam
De unde ai descarcat MOD-ul?
De unde ai descarcat MOD-ul?
-
- Utilizator înregistrat