Subforumuri in coloane

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Adriang
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.3
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Subforumuri in coloane

Mesaj de Adriang »

Buna ziua, am si eu o mica problema cu modu acesta, am instalat modul Subforum display options de nu stiu cate ori (pe alte forumuri) si niciodata nu am avut probleme, a mers totul bine, acuma am incercat sa il bag ca de obicei merge tot dar cand vreau sa modific din ACP pe cate coloane sa fie nu imi pune subforumurile pe coloane ci doar muta acel text ”subforumuri” dupa subforumurile care vreau sa apara in coloane

Mai jos aveti o poza cum apare

Aveti vreo idee de la ce ar putea fi ?

Imagine
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Re: Subforumuri in coloane

Mesaj de bogdan »

Incearca pe alt stil pe acelasi forum. Apoi incearca-l pe acelasi stil pe un forum curat.

Banuiala mea e fie ca ai modificat incorect fisierele forumului (cerute de MOD), fie ai modificat un fisier/o functie anterior ceea ce afecteaza functionarea corecta a acestui MOD.
Adriang
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.3
Nivel php: Neexperimentat

Re: Subforumuri in coloane

Mesaj de Adriang »

Nu mergea pe nici un stil, pana l-a urma am rezolvat am facut cateva modificari in functions_display

Multumesc.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”