Salutare..Am o mare problema.Cu backup la forumul meu.. fac backup tot normal..iar kind vreau sa dau restore imi arata astfel
http://img694.imageshack.us/img694/4888/37401551.png
http://img233.imageshack.us/img233/9168/dfhf.png
si cea mai mare problema este ca deacum orice topic nu asi deskide imi scrie The requested topic does not exist. si mie frica ca am pierdut tot continutul forumului...va rog mult daca stiti vreo soluti cum sa repar problema si sa recuperez continutul
problema grava
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: problema grava
La mulți ani!
Ai instalat recent vreo MODificare ceva?
Eroarea spune că serverul MySQL a picat. Poate fi ceva temporar așa că poți încerca să restaurezi backup-ul mai târziu. Sau.. poate ai o limită de răspuns pentru serverul MySQL iar restaurarea a durat mai mult decât acea limită. Limita poate fi suprascrisă (mărită) modificând valorile pentru "timeout" din serverul tău MySQL.
Eroarea care spune că subiectul nu există poate apărea din cauza backup-ului care nu a fost restaurat complet, ci doar o parte din el.
Îți recomand să iei legătura cu providerul tău de hosting.
Ai instalat recent vreo MODificare ceva?
Eroarea spune că serverul MySQL a picat. Poate fi ceva temporar așa că poți încerca să restaurezi backup-ul mai târziu. Sau.. poate ai o limită de răspuns pentru serverul MySQL iar restaurarea a durat mai mult decât acea limită. Limita poate fi suprascrisă (mărită) modificând valorile pentru "timeout" din serverul tău MySQL.
Eroarea care spune că subiectul nu există poate apărea din cauza backup-ului care nu a fost restaurat complet, ci doar o parte din el.
Îți recomand să iei legătura cu providerul tău de hosting.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro