Versiunea phpbb 3: 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ? : Forumul a luat fiinţă pe data de 31.12.2012
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? : Nu, wizard-ul pe care l-am folosit a fost cel de pe site-ul oficial phpbb.
MODurile instalate: AJAX Chat şi Top Five
De cand a aparut problema semnalata ? : De acum 2-3 zile, când am instalat un alt stil.
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput) : Mediu. Este primul meu forum pe care l-am instalat şi administrat, totuşi nu-mi vine să cred că instalarea, administrarea şi menţinerea sa până acum a fost un succes.
Trebuie să precizez că
- singura limbă instalată şi actualizată este limba română.
- Forumul este găzduit gratuit de către 000webhost.com
- Tind să cred că forumul produce asemenea erori datorită stilului actual, căruia, de altfel nu îi cunosc numele şi a fost luat dintr-o sursă necunoscută.
De fiecare dată când editez ceva în panoul administratorului, când adaug un nou utilizator într-un grup, schimb permisiunile acestuia, ş.a. primesc nişte erori.
Am să vă descriu erorile şi paşii pe care îi fac pentru a le corecta. Sunt ceva lucruri dubioase la acestea :
Aşadar, să zicem că adaug un nou membru la grupul designeri. Imediat după această acţiune, reîmprospătez forumul şi primesc următoarele erori consecutive :
- Link imagine - Zis şi făcut. Navighez în directorul cu probleme şi caut acel neaşteptat "{" pe linia 14. Din păcate nu găsesc aşa ceva pe linia dată. Tot ce găsesc este asta. Însă observ un „{” pe linia 32, îl şterg pe acela şi salvez.
- Mă reîntorc pe forum şi îl reîmprospătez. Primesc această eroare. Adaug la loc acel „{” pe care l-am şters înainte şi salvez.
- În sfârşit, ultima eroare arată cam aşa. Navighez pe directorul dat şi şterg exact ceea ce mi se cere.
Am încercat să şterg şi cache-ul, dar acel tpl_strike_body.html.php din cache revine în director de fiecare dată când editez template.php din folderul includes.
Vă mulţumesc pentru oportunitatea de a posta aici.