Cum pot sa setez....
Cum pot sa setez....
Salutare tuturor,
Sa-mi fie cu iertare, dar am si eu 3 intrebari.
1- Am instalat ff multe emoticonuri.Intrebarea mea este cum le selectez pe cele care vreau sa-mi apare in stanga ferestrei de posting.Am vazut ca acolo apar primele dar cum le setez ordinea.
2-Situatie teoretica.De maine ma mut cu forumul la alta adresa.Ce trebuie sa salvezi sau sa fac backup astfel incat sa nu pierd nici setarile nici posturile facute pana in momentul mutarii.
3-Ce mod trebuie instalat pentru a face o categorie de board announcment separata de restul forumului.Un exemplu: http://www.xtrempc.ro/forum/index.php.
Mii de multumiri!
Sa-mi fie cu iertare, dar am si eu 3 intrebari.
1- Am instalat ff multe emoticonuri.Intrebarea mea este cum le selectez pe cele care vreau sa-mi apare in stanga ferestrei de posting.Am vazut ca acolo apar primele dar cum le setez ordinea.
2-Situatie teoretica.De maine ma mut cu forumul la alta adresa.Ce trebuie sa salvezi sau sa fac backup astfel incat sa nu pierd nici setarile nici posturile facute pana in momentul mutarii.
3-Ce mod trebuie instalat pentru a face o categorie de board announcment separata de restul forumului.Un exemplu: http://www.xtrempc.ro/forum/index.php.
Mii de multumiri!
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
2 - Salvezi baza de date... fie din panoul administratorului, fie din phpmyadmin.
kb.php?mode=article&k=34
kb.php?mode=article&k=53
kb.php?mode=article&k=54
kb.php?mode=article&k=55
kb.php?mode=article&k=34
kb.php?mode=article&k=53
kb.php?mode=article&k=54
kb.php?mode=article&k=55
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
daca am inteles bine intrebarea, pentru problema 3 poti sa incerci MOD-ul Categories Hierarchy (sub-forums)
bogdan scrie:daca am inteles bine intrebarea, pentru problema 3 poti sa incerci MOD-ul Categories Hierarchy (sub-forums)
Multumesc frumos bogdan, sper sa fie ceea ce am nevoie.Din pacate nu am timp sa probez acum.
Da l-am gasit si eu se numeste Categories Hierarchy il poti gasi Aici.L-am luat l-am instalat merge dar din pacate aduce o data cu mult doritul bord announcement si alte modificari de care sincer ma pot lipsi.Este adevarat faptul ca aceste modificari iti confera un grad de configurabilitate mult mai mare dar mie imi place simplu si frumos asa ca orice setare gresita poate creea neplaceri userilor, neplaceri de care ma pot lipsi cu usurinta.
Intrucat am 2 saptamani de contact cu PHPBB nu stiu sa pastrez doar "bucata" de cod responsabila cu board annoucement asa ca daca nu exista un mod DOAR pe acest lucru mai bine ma lipsesc.
Multumesc inca o data pentru sprijin si daca gasiti vreodata ceea ce vreau eu nu ezitati sa impartasiti
Intrucat am 2 saptamani de contact cu PHPBB nu stiu sa pastrez doar "bucata" de cod responsabila cu board annoucement asa ca daca nu exista un mod DOAR pe acest lucru mai bine ma lipsesc.
Multumesc inca o data pentru sprijin si daca gasiti vreodata ceea ce vreau eu nu ezitati sa impartasiti