Cum pot sa setez....

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
saionut
Utilizator înregistrat

Cum pot sa setez....

Mesaj de saionut »

Salutare tuturor,
Sa-mi fie cu iertare, dar am si eu 3 intrebari.
1- Am instalat ff multe emoticonuri.Intrebarea mea este cum le selectez pe cele care vreau sa-mi apare in stanga ferestrei de posting.Am vazut ca acolo apar primele dar cum le setez ordinea.
2-Situatie teoretica.De maine ma mut cu forumul la alta adresa.Ce trebuie sa salvezi sau sa fac backup astfel incat sa nu pierd nici setarile nici posturile facute pana in momentul mutarii.
3-Ce mod trebuie instalat pentru a face o categorie de board announcment separata de restul forumului.Un exemplu: http://www.xtrempc.ro/forum/index.php.
Mii de multumiri!
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

2 - Salvezi baza de date... fie din panoul administratorului, fie din phpmyadmin.

kb.php?mode=article&k=34
kb.php?mode=article&k=53
kb.php?mode=article&k=54
kb.php?mode=article&k=55
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Ok multumesc frumos, done that.Stie cineva raspunsul la a 3-a intrebare?Prima putem sa o lasam balta deoarece o sa inlocuiesc emoticonurile in alta ordine.
Cu multumiri
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

daca am inteles bine intrebarea, pentru problema 3 poti sa incerci MOD-ul Categories Hierarchy (sub-forums)
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

bogdan scrie:daca am inteles bine intrebarea, pentru problema 3 poti sa incerci MOD-ul Categories Hierarchy (sub-forums)

Multumesc frumos bogdan, sper sa fie ceea ce am nevoie.Din pacate nu am timp sa probez acum.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

parca se chema Sticky and anouncement separate, sau cam asa ceva
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

matrix scrie:parca se chema Sticky and anouncement separate, sau cam asa ceva

Modul la care faci tu referire nu face decat sa separe sticky. annoucmment si eventul global announcmment de restul topicurilor
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

corect ai dreptate, acuma am inteles tu vrei sa separi categoriile;
exista un asemenea mod, chiar split forums sau split categories on index,
l-am vazut odata de proba, interesant
saionut
Utilizator înregistrat

Mesaj de saionut »

Da l-am gasit si eu se numeste Categories Hierarchy il poti gasi Aici.L-am luat l-am instalat merge dar din pacate aduce o data cu mult doritul bord announcement si alte modificari de care sincer ma pot lipsi.Este adevarat faptul ca aceste modificari iti confera un grad de configurabilitate mult mai mare dar mie imi place simplu si frumos asa ca orice setare gresita poate creea neplaceri userilor, neplaceri de care ma pot lipsi cu usurinta.
Intrucat am 2 saptamani de contact cu PHPBB nu stiu sa pastrez doar "bucata" de cod responsabila cu board annoucement asa ca daca nu exista un mod DOAR pe acest lucru mai bine ma lipsesc.
Multumesc inca o data pentru sprijin si daca gasiti vreodata ceea ce vreau eu nu ezitati sa impartasiti :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”