Cum pot instala traducerea AutoMOD !?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Visan15
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Cum pot instala traducerea AutoMOD !?

Mesaj de Visan15 »

Am instalat AutoMOD (en) , am adaugat patch pentru limba romana , am setat forumu in limba romana iar in ACP la AutoMod imi apare la nume : ACP_CAT_MODS , stiu ca este din cauza ca forumul este in limba romana ! .

http://i48.tinypic.com/2isdpv8.png

Exista vreo sansa sa-l editez sau sa-l modific sa fie scris corect ?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum pot modifica AutoMOD !?

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Probabil nu ai urcat pe server și traducerea pentru AutoMOD. O poți descărca de la locația downloads.php?view=detail&df_id=24.
Pentru instalare, dezarhivează pe local arhiva automod_1.0.0_ro și urcă pe serverul tău via ftp folderele acp și mods în rădăcina forumului tău (root), adică acolo unde ai toate fișierele și directoarele forumului, inclusiv fișierele config.php, common.php, memberlist.php.

Mutat de la 3.0.x Cum pot să...?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Visan15
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Cum pot instala traducerea AutoMOD !?

Mesaj de Visan15 »

Dupa cum vezi exista modul instalat !

Cod: Selectaţi tot

Aici puteţi gestiona MODificările disponibile pe forum. MODificările vă permit particularizarea forumului prin instalarea automată a modificărilor realizate de comunitatea phpBB. Pentru informaţii suplimentare despre MODuri şi AutoMOD vă rugăm să vizitaţi Website-ul phpBB. Pentru adăugarea unui MOD în această listă, dezarhivaţi şi încărcaţi fişierele rezultate în folderul /store/mods/ aflat pe server.

Iar in root le urc degeaba , ele trebuiesc puse in includes ceea ce este facut .

* La orice mod EN instalat imi da aceleasi erori , precum ca limba nu corespunde cu cea a forumului .

Edit :

Am rezolvat , erorile imi apareau din cauza lispei de componente a modului in limba RO langue/ro/.....
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum pot instala traducerea AutoMOD !?

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Visan15 scrie:Dupa cum vezi exista modul instalat !
Da, văd asta. Eu spuneam de traducerea MODificării dar se pare că și aceasta este instalată.
Visan15 scrie:Iar in root le urc degeaba , ele trebuiesc puse in includes ceea ce este facut .
Ai parțial dreptate, m-am grăbit și ți-am dat o informație greșită. Folderele acp și mods din arhiva traducerii trebuie încărcate în directorul ro din directorul language/ de pe serverul tău. Îmi cer scuze!
Visan15 scrie:Am rezolvat , erorile imi apareau din cauza lispei de componente a modului in limba RO langue/ro/.....
Dacă traducerea ai descărcat-o inițial tot de aici, atunci trebuie să știi că aceasta nu este actualizată. Este compatibilă 100% cu versiunea 1.0.0 a AutoMOD, dar nu și cu ultima versiune, 1.0.2. Ne vom ocupa noi de actualizarea traducerii și te voi anunța atunci când aceasta va fi publicată.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”