Response: 535 Incorrect authentication data

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
dexter
Nou venit

Response: 535 Incorrect authentication data

Mesaj de dexter »

Ran into problems sending Mail. Response: 535 Incorrect authentication data

DEBUG MODE

Line : 131
File : /home/cererii/public_html/statistici/forum/includes/smtp.php

imi da eroarae asta cand incerc sa postez un mesaj... chestia asta imi da dupa ce am facut upgrade la versiunea PHPBB 2.13 pana acum mergea perfect
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Poate ai schimbat parola de la serverul SMTP.
Verifică în Configurare generală dacă datele de autentificare sunt cele corecte - Numele de utilizator SMTP şi Parola SMTP.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

eu tot nu inteleg de ce unii oameni se incapatineaza sa folosesca un kkt de setare, cum e serverul smtp, tinand cont ca nu au access la el
eu as intelege sa il folosesti daca ai avea access la el, ai putea manipula mesajele, ai face ceva la mesaje in serverul ala (antivirus, semnatura, antispam, certificare, criptare, verificare autencititate si existenta adresa destinatar, etc.) dar asa? pentru ce? ca sa trimiti niste amarate de mass mail care orice server mai serios le clasifica imediat ca spam si deci la utilizator vor ajunge in bulk sau mai rau nu vor ajunge deloc
functia interna de trimis mailuri merge f bine, eu o folosesc la toate forumurile desi am server smtp la dipozitie (mai multe chiar)

daca serverele pe care hostati nu va dau voie sa trimiteti mailuri asta e, luati host cu plata sau cautati altele
dexter
Nou venit

Mesaj de dexter »

matrix scrie: daca serverele pe care hostati nu va dau voie sa trimiteti mailuri asta e, luati host cu plata sau cautati altele
lol omule dar eu am accesw la serverul de smtp......... si aceasta eroare nu mi-o da atunci cand incerc sa trimit un mass email ci atunci cand cineva bifeaza optiunea sa il anunte prin email daca apar raspunsuri :roll:
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

hai ca esti simpatic, auzi la el are access :) :)
prin access la server ma refer sa ai root pe masina aia, ceea ce ma indoiesc;
daca ai avea ai fi gasit deja in logurile serverului care e problema ta, la autentificare, heder, mime, caractere sau altele; daca ai root si nu te-ai uitat in loguri atunci mai ai mult de invatzat
prin access la un server nu se intelege ca ai un cont acolo, (user, parola) care merge sau nu, depinde de multi factori; tu ai doar un cont utilizator de smtp, nu ai nici macar un cont de consola.
eroarea aia e tot de autentificare, acel server dintr-un motiv sau altul nu accepta userul si parola ta.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”