Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Forum
Am facut un forum am urmat un tutorial cu phpbb3 si imi da site http://localhost/phpBB3/ la altii nu le merg cum pto sa pun ce nume vreau eu la site sau ce trb sa fac:|
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Forum
Ip-ul tau urmat de /phpBB3/
Edit:daca vrei sa pui un nume site-ului tau , cumperi intai un webhost si un domeniu fie el platit sau gratuit.
Edit:daca vrei sa pui un nume site-ului tau , cumperi intai un webhost si un domeniu fie el platit sau gratuit.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nume Forum
Cum pot sa schimb numele exemplu am http://192.168.1.2/phpBB3/ in lok de ip sa pun nume adik sa iau dns nu ma pricep.. explicatimi
daca nu add smoke.flow69 .. ca nu merge sa iau host
trb sa pun nume cum fac? ca la toate hosturile care le gasesc imi cere sa scriu adresa forumului si cu ip nu e buna.. si daka stiti datimi un webhost ,domeniu cv gratuit..

- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
Re: Nume Forum
Suportul se ofera inclusiv pe forum , cum nu poti lua host? exista multe hosturi , cel mai ieftin cred ca este acesta : https://www.blastwave.ro/ , poti lua pachetul pentru test , 30 de zile gratis sau la 1 euro lunar.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
- EduardPantazi
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
Re: Nume Forum
Ca sa ai un forum online, ai nevoie de:
1. Domeniu web
2. Gazduire web
3. Un forum instalat pe host
-----------
Nu functioneaza daca atunci cand iti cere numele domeniului, tu pui ip-ul tau, ip care nici nu este public, ci doar cel de retea (LAN). Daca nu ai bani de domeniu, poti opta pentru un sub-domeniu de genu ( numeletau.site.ro ), iar aici poti alege FnHost, am folosit acest serviciu timp de 8 luni si am fost multumit.
Daca nu ai inteles ceva, te rog sa spui.
1. Domeniu web
2. Gazduire web
3. Un forum instalat pe host
-----------
Nu functioneaza daca atunci cand iti cere numele domeniului, tu pui ip-ul tau, ip care nici nu este public, ci doar cel de retea (LAN). Daca nu ai bani de domeniu, poti opta pentru un sub-domeniu de genu ( numeletau.site.ro ), iar aici poti alege FnHost, am folosit acest serviciu timp de 8 luni si am fost multumit.
Daca nu ai inteles ceva, te rog sa spui.
Dacă te-am ajutat, un click pe următoarele link-uri...
nBrandTech | Stiri IT, Gadget, Internet si Jocuri | Statistici și analiză web | Tutoriale Web, PHP, HTML, CSS, Java, Optimizare, Promovare
nBrandTech | Stiri IT, Gadget, Internet si Jocuri | Statistici și analiză web | Tutoriale Web, PHP, HTML, CSS, Java, Optimizare, Promovare
- EduardPantazi
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
Re: Forum
Pentru ce ai mai facut si acest topic - viewtopic.php?f=46&t=21809, ti-am raspuns acolo.
Dacă te-am ajutat, un click pe următoarele link-uri...
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10