3x.ro
forum pe 3x.ro
sallz de ceva vreme foumul meu vechi hostat de serveru dap.ro s-a umpluuut
adika nu mai am spatiu pe ftp si m-am mutat pe 3x.ro acolo shtiti faza ca nu merge panoul administratorului dar io am nevoie de panou doar ca sa schimb titlul forumu`lui si sa modific 3 chewstii acuma in niste posturi` am vazut ca scria un trick sa iau netscape 7.x pentru a putea "sari" peste problema frame`urilor.. acum treaba e ca nu merge ... am instalat netscape 7.0 si nu merge sa deschid panoul administratorului.. ce ma faac 
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
se poate...
salut! tocmai mi-am instalat si eu un forum pe 3x.ro; eu nici nu am intampinat problema pentru ca mi-am upgradat contul; daca te induri sa rupi 0,9 usd (fara tva cred) din creditul telefonului tau mobil poti sa iti upgradezi contul 3x pentru o luna; merg frame-urile, ai adresa POP3, adica o sa-ti mearga si emailul la forum si ti se dubleaza capacitatea de stocare ( o sa ai 300 mb)...asadar solutia este.. un sms!:) succes
Mare PROBLEMA
am incercat de 1000000 ori sa instalex un forum pe serverul 3x.ro
problema este ca nu merge, mai exact pun setarile apoi dau instal cica a terminat dar tre sa donlodez un fisier config.php dau pe buton sal dau jos shi pauza cica done dar ne-done
rog comunitateaa sa ma ajute
pLSSSSSSSSSSSSSSSSS is tare DISPERATTTTTTTTTTTTTT
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
problema este ca nu merge, mai exact pun setarile apoi dau instal cica a terminat dar tre sa donlodez un fisier config.php dau pe buton sal dau jos shi pauza cica done dar ne-done

rog comunitateaa sa ma ajute
pLSSSSSSSSSSSSSSSSS is tare DISPERATTTTTTTTTTTTTT
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme pe 3x.ro
Am instalat la un amic phpbb .pe 3x.ro cu plata...instalarea perfecta...dar cand dau sa intru in PA ...ma trimite la pagina http://www.3x.ro/forum ... ...si zice ca pagina nu exista...care sa fie problema...asa ceva inca nu am intalnit
Edit
Problema a fost remediata..
Edit
Problema a fost remediata..

HTCGuide.net (forum)
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
A trebuit modificata calea initiala a forumului in PA ...mentionez ca pe host mai era instalat un forum IPB
HTCGuide.net (forum)
Este un domeniu.ro deci problema banerelor de pe 3x.ro a disparut. Am incercat (din intamplare phpbb 2.0.17) si nu puteam uploada nici un avatar (permisiune 777 pe directorul avatar) si crezand ca e vorba de o incompatibilitate intre versiune (2.0.17) si server am uploadat versiunea 2.0.22. Problema persista si anume dupa "submit" eroarea este "file must be jpg , bmp , gif". Si credeti-ma ca jpg am incercat sa uploadez , in marimea permisa si dimensiunile date . Are cineva idee cum rezolv problema asta ? Merci anticipat ! Daca vrea cineva sa arunce un ochi ... forumul este www.speedline-motorsport.ro/forum