Mutarea forumului pe un alt server.
-
- Utilizator înregistrat
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Iata niste linkuri catre articole :
kb.php?mode=article&k=53 - backup in ACP
kb.php?mode=article&k=55 - backup in phpMyAdmin
kb.php?mode=article&k=55 - Restaurare cu ACP
kb.php?mode=article&k=34 - Cum pot muta forumul de pe un server pe altul?
Si incearca sa mai bagi odata fisierele forumului din Admin..cele din pachetul zip. Le bagi prin FTP in directoriul Admin..inainte verifica daca nu lipsesc fisierele din FTP din admin...si daca sunt akolo, ar fi bine mai intai sa contactezi serviciul de hosting, poate are problema cu frame-urile, ca asa functioneaza ACP
kb.php?mode=article&k=53 - backup in ACP
kb.php?mode=article&k=55 - backup in phpMyAdmin
kb.php?mode=article&k=55 - Restaurare cu ACP
kb.php?mode=article&k=34 - Cum pot muta forumul de pe un server pe altul?
Si incearca sa mai bagi odata fisierele forumului din Admin..cele din pachetul zip. Le bagi prin FTP in directoriul Admin..inainte verifica daca nu lipsesc fisierele din FTP din admin...si daca sunt akolo, ar fi bine mai intai sa contactezi serviciul de hosting, poate are problema cu frame-urile, ca asa functioneaza ACP
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
pagina goala cand vreau sa intru in administration panelProfiGamer scrie:Dar unul din motivele pt care vreau sa reinstalez forumul este ca nu mai pot ajunge la panoul administratorului. Pur si simplu dau click pe link si imi apare o pagina alba
-
- Utilizator înregistrat
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu stiu daca ai forumul hostat gratis sau pe un server platit. Eu am patit ceva de genul asta si o sa-ti spun ce am facut, poate te ajuta. Am reinstalat un al doilea forum pe acelasi domeniu intr-un alt director si am copiat subdirectorul admin din forumul nou instalat peste cel in care forumul nu mergea. Problema a fost rezolvata.ProfiGamer scrie:Sincer sa fiu acolo nu este nici un rapuns concret. Si eu am inlocuit toate fisierele din directorul admin
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat